Web
Analytics

Valentijn – misschien vind je het wel een commercieel ‘feest’, overgewaaid uit Amerika. Dat mag – ik kan me er zelfs wel wat bij voorstellen. Zelf vind ik het eigenlijk wel mooi dat er een dag is waarop je zo maar eens tegen mensen kan zeggen ‘ik houd van jou – je bent belangrijk voor me.’ Dat hoeft natuurlijk niet per se alleen op die dag – juist niet eigenlijk! Sommige mensen willen het juist niet op die dag zeggen; mijn man is er bijvoorbeeld een van. Hij geeft me liever spontaan een bos bloemen, of een lief kaartje.

Maar toch – ik heb stiekem zelf wel wat dingen bedacht die ik best voor Valentijn zou willen krijgen. Wat ik had willen krijgen? In ons nieuwe huis op onze nieuwe bank zou ik best graag een mooie plaid willen. Voor lekkere avondjes op de bank bijvoorbeeld. We hebben nu een open haard en ik kan je vertellen dat die best vaak aan is.  Ik kijk al een hele tijd met regelmaat naar de prachtige plaids en kussens van Liefde keer 3.  Maar: eerst onze nieuwe bank maar eens uitzoeken, dan weet ik ook naar welke kleur ik moet kijken. Voordeel: Valentijn is dan geweest, dus wie weet krijg ik de plaid dan toch nog van mijn man…

Zelf stuur ik met Valentijn vooral kaartjes met kleinigheidjes rond. Soms wat meer, soms wat minder – afhankelijk van hoeveel tijd ik heb. Want ik wil wel graag dat het een persoonlijk tintje heeft, dat wat ik aan iemand stuur. Een handgeschreven kaartje vind ik zelf het leukste – met een mooie boodschap. Tsja – dan hoef ik nooit ver te zoeken… ik heb zelf de voorraad van een hele kaartenwinkel in huis en daar zit genoeg bij dat geschikt is voor Valentijn natuurlijk! Een super leuk alternatief vind ik de verrassingspakketjes van Millows. 

Als je net wat meer wil doen dan een kaartje. En wil je het traditioneel, maar toch met een persoonlijk tintje? Denk eens aan een chocolade hart van Chocstar )– meng er de favoriete ingrediënten van jouw vriend(in) of geliefde door – wie kan dat zou weerstaan?

Wat je ook doet – ik hoop dat je het doet omdat jij het wil. Fijne Valentijn!

Psssstt het kaartje bovenaan de pagina shop je fijn bij mij 😉

Hoi – leuk dat je mijn profiel bekijkt! Ik ben Astrid – ondernemer, schrijver, levensgenieter. Ik werk al meer dan een decennium als zelfstandige en ik leer nog wekelijks nieuwe dingen. Juist dat vind ik zo leuk aan het hebben van een eigen bedrijf. Ik werk als tekstschrijver, content manager en projectleider en daarnaast heb ik een webwinkel in (ansicht)kaarten – Cardcetera –, waar ik alle drie deze functies in een bedrijf laat terugkomen. Ik lees graag en veel, loop hard en mag graag ergens een hapje eten, waar ik dan weer inspiratie uit haal voor in mijn gen keuken. Ik kom uit het Brabantse land, maar woon daar al heel lang niet meer. Of ik er ooit weer ga wonen? Zeg nooit nooit is mijn motto!  

Ik schrijf graag – deels dus voor mijn werk, maar ook op mijn eigen blogs. En daarnaast mag ik nu voor De Online Etalage schrijven. Heel leuk – want zo kan ik jou hopelijk inspireren en je laten zien wat ondernemen nu zo leuk maakt.