Web
Analytics

Thuis Ontwerp

Interieuradvies en 3d visualisatie

Heb jij een huis waar je echt Thuis komt? Een thuis helemaal naar jouw smaak ingericht?
Nee? Dat begrijp ik! Want de juiste keuzes maken om van jouw huis een thuis te maken kan zo ontzettend lastig zijn. Je weet bijvoorbeeld wel dat je meer kleur zou willen, maar welke kleur geeft het effect dat jij wil bereiken? Welke accessoires passen daar dan bij, en als je toe bent aan nieuwe meubels: hoe weet je zeker dat je de juiste keus maakt?

Ik wil je graag helpen door het geven van interieuradvies. Samen gaan we brainstormen over mooie en ideale oplossingen. Jij vertelt jouw woondromen en je pint wat je leuk vind op Pinterest. En dan komt het moment dat ik aan de slag ga en the magic happens. Jij ontvangt een interieuradvies, net zo uitgebreid als jij dat wil. Met dit advies kan jij aan de slag om jouw thuis te realiseren.

Vind je het lastig om je voor te stellen hoe het eindresultaat zal zijn? Vaak komt er met grote veranderingen ook een grote kostenpost om de hoek kijken. Om je twijfels weg te halen maak ik op verzoek een 3D visualisatie. Zo maak jij een keuze berust op feiten. De visualisatie helpt je om met volle overtuiging je plannen tot uitvoering te brengen. Je ziet namelijk tot in details wat de verandering doet met de ruimte.