Web
Analytics

Tante Truus

Bij Tante Truus vind je alleen maar leuke dingen!

In de winkel van Tante Truus kun je online en offline shoppen. De winkel vind je in Venray & de webshop via de link. Het assortiment bestaat allerlei tofs voor kinderen, ouders, grootouders & gewoon lekker voor jezelf. Ben je toe aan een nieuwe, vrolijke, outfit? Dan ben je bij Tante Truus aan het goede adres. Met merken als Mooi Vrolijk & Halsoverkop kleed jij je vrolijk & vrouwelijk. Kies daar een tas van De Kunstboer, Hi-Di-Hi, La Maison Jolie of Noi-Noi bij en jouw outfit is compleet! Het assortiment voor kinderen is ook echt geweldig; knuffels, knutselspullen of tassen. Overal is aan gedacht bij Tante Truus.

In de winkel in Venray is een gezellige ruimte waar workshops worden gegeven. Ieder kinderfeestje wordt een groot feest bij Tante Truus! Wil je graag zelf een workshop volgen, of zoek je een leuk uitje met je tiener? Ook dat is een van de mogelijkheden bij Tante Truus.

 

Inmiddels is Tasse Truus uitgegroeid tot Tante Truus en heb ik een prachtige winkel met een mooi ruimte om workshops te geven. Als je bij mij op visite komt, dan garandeer ik je dat je blij weggaat. Ik heb alleen maar leuke dingen in mijn winkel waar je vrolijk van wordt. Leuke cadeaus en kleding om te geven of zelf te houden.

Kom je een keer op visite bij Tante Truus? Dan staat er altijd een kop verse koffie of thee voor je klaar!