Web
Analytics

‘Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht’… Of mogen we dat niet meer zeggen? Tja, eigenlijk is iedereen een hulpje van de Sint, nietwaar?! Ze zijn hard nodig, want de Sint redt het niet in zijn eentje. Zelfs niet met al die Pieten. Daarom hebben wij een aantal leuke en handige tips voor je die je kunt gebruiken deze Sinterklaas periode.

Als eerst de leuke kletspotten van Kadootjes Online. Super origineel en een uniek cadeautje voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Deze potten bevatten allerlei leuke spelletjes met leuke extraatjes. Leuk om te geven tijdens Sinterklaasavond en direct mee aan de slag te gaan. De potten bevatten kaartjes met allerlei vragen, maar zijn in vele verschillende thema’s verkrijgbaar. Aanrader!

Wil je graag zelf creatief aan de slag? Neem dan een kijkje op mijn blog. Wanneer je zoekt onder de categorie DIY, vind je een aantal leuke tips die ik eerdere jaren deelde. Dit jaar is het iets rustiger rondom het Sintthema, maar houd toch zeker mijn blog in de gaten, want er komt een heel leuke blogpost aan met originele tips om pakjesavond te vieren!

En dan Liefs van Cindy, die ook zeker niet mogen ontbreken in deze blogpost. Op dit moment is haar shop gesloten vanwege haar verhuizing van Duitsland naar Nederland, máár je kunt wel een hele leuke Sint en Piet aftelkalender downloaden. Op 24 november vindt de feestelijke heropening plaats. Via Instagram kun je wél je schoentje zetten en kans maken op een leuk cadeautje van de Sint! Zeker even een kijkje nemen.

Fijne Sinterklaas allemaal!

Liefs Danielle