Web
Analytics

In de vorige blogpost gaven we je al een aantal hele leuke Sinterklaas tips, maar deze waren vooral algemeen. Dit keer richten we ons speciaal op de kids. Uiteindelijk is het natuurlijk ook wel een groot kinderfeest natuurlijk. Vind je het lastig om leuke Sintcadeautjes te vinden voor in de schoen of pakjesavond? Dat is na het lezen van deze blogpost geen probleem meer!

Heb je een dochter? Dan is dit een geweldige musthave. Een poppendrager van Morska Design. Ze zijn helemaal met de hand gemaakt en elk exemplaar is dus uniek. Heb jij een zoon die hier ook van houdt? Super, want er zijn ook dragers met stoere prints verkrijgbaar. De dragers zijn in verschillende modellen verkrijgbaar, zelfs in draagdoeken. Wil je een bepaald soort stof? Mail dan voor meer info!

Dan de webshop Superhelden kinderkleding. Hier kun je overigens niet alleen voor kinderkleding, maar ook voor speelgoed en interieurspulletjes terecht. Word snel lid van de speciale Club van Superhelden, dan ontvang je speciale aanbiedingen. Laat je fantasie de vrije loop, want hier vind je werkelijk alles van de superhelden van je kind. Zowel voor jongen als meisjes!

 

Houdt jouw kind meer van fleurig, vrolijken kleurrijk? Dan ben je bij Fleurig en Kleurig aan het juiste adres. Hier vind je werkelijk van alles voor jouw zoon of dochter. Zo zijn de kinderklokken niet alleen heel handig omdat je ze niet hoort tikken, maar ook nog geweldig kleurrijk met toffe illustraties. Over illustraties gesproken; kijk eens bij de posters. Ideaal om de kinderkamer mee op te fleuren!