Web
Analytics

Tijdens de feestdagen mogen ze natuurlijk niet ontbreken. Prachtige sieraden, voor bij je mooie kerstoutfit. Misschien wil je ze zelf wel cadeau doen aan je moeder, vriendin, zus, dochter, of iemand anders die je dierbaar is. Sieraden zijn een heel persoonlijk en kostbaar cadeau. Wij zetten een aantal sieradenshops voor je op een rijtje.

Studio 47 verkoopt stoere en stijlvolle sieraden, maar tijdens de feestdagen mag het allemaal best wat meer sparkle en shine zijn, vindt eigenaresse Louise. In haar feestcollectie vind je daarom prachtige handgemaakte sieraden met net wat meer glim dan anders. Zo vind je veel sieraden met sterretjes, wat uiteraard wel past bij Kerst. Neem dus snel een kijkje in de Sparkle & Shine feestcollectie.

Ook Hats & Flats heeft mooie sieraden. En dan niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen. Naast de sieraden verkoopt ze ook een toffe bontmuts voor mannen en een mooie trendy grijze sjaal. Heerlijk warm tijdens een (misschien wel witte?) kerstwandeling. Qua sieraden vind je mooie leren armbanden, maar ook kralenarmbanden in bruine, witte en blauwe tinten. Dus, doe je man eens een sieraad cadeau, super origineel!

Dan JustJoli, die tijdloze sieraden verkoopt. Speciaal voor elk budget, gelegenheid en smaak. Voor ieder wat wils dus. Wel zo fijn! Er is een scala aan sieraden voor vrouwen. Armbanden, kettingen, oorbellen, maar ook complete setjes. Wil je graag zelf iets samenstellen, helemaal naar smaak en wens? Ook dat is mogelijk! De Swarovski sieraden zijn het helemaal op dit moment. Subtiel, maar toch heel elegant voor tijdens de feestdagen.