Web
Analytics

Begin het nieuwe jaar goed met een aantal leuke stationery producten. Zo is plannen, het bijhouden van een Bullet Journal, dé trend van 2018. Wellicht heb je dit al eens voorbij zien komen op social media? Lees onze tips in de blog hieronder.

Zoals ik al zei; plannen in hip. Maar niet alleen dat, het is ook handig. Gewoon georganiseerd en fris het nieuwe jaar in. Dat willen we allemaal, toch? Bij Post & Papier vind je gelukkig de leukste en handigste planners. Je kunt ze los kopen, of juist in een set. Wil jij nou veel meer stationery producten? Dan is de Stationery Box misschien wel wat voor je! Je ontvangt dan iedere twee maanden een box vol met stationery verrassingsproducten.

Uiteraard is het wel zo leuk als je je planner of journal een beetje eigen kunt maken. Hiervoor kun je leuke stickers gebruiken of bladwijzertjes. Bij Webshop LadyBug vind je bijvoorbeeld hele handige bladwijzers waarmee je niet alleen de juiste week gemakkelijk kunt terugvinden, maar waar je ook nog eens kleine memo’s of to-do’s op kunt schrijven. Ook kun je er terecht voor leuke stickers, zo vrolijk je de boel helemaal op. Neem absoluut een kijkje, er is veel sale op het moment!

Als laatst de planners van ByBean, die mogen niet ontbreken in dit rijtje. Ook hier vind je een handige weekplanner, maar ook een hele toffe kleurige verjaardagskalender. Het is ook weleens lekker om die af en toe weer eens een update te geven. Misschien heb je wel nieuwe vrienden gemaakt afgelopen jaar of zijn er baby’s geboren. Leuk om hen dan ook een kaartje te sturen als ze jarig zijn! De verjaardagskalender heeft boven elke maand een leuke, positieve quote staan.