Web
Analytics

Het najaar is nu echt van start gegaan. En wat hebben we een heerlijk herfstweer. Maar ondanks die prachtige lage zon, zullen de temperaturen wel blijven dalen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Belangrijk dus om je kleintjes goed in te pakken. Wel in stijl uiteraard en dat gaan we je laten zien!

Heb je de nieuwe collectie van Mevrouw Schaap al ontdekt? Hier vind je heerlijk zachte voetenzakken en car seat overalls. Zo blijft jouw kleintje warm in de kinderwagen, maar ook in de auto. En wat denk je van de stoere rugzakjes voor je peuter of kleuter? Ideaal voor een logeerpartijtje. Er zit zelfs een klein zitkussentje bij. Uiteraard mogen de babymutsjes ook niet ontbreken. Daarbij is de logo patch een slim reflex die tijdens donkere dagen zichtbaar wordt.

In de Herfst mogen onze kids er natuurlijk ook wel fashionable uitzien. En wat is er nou leuker dan een hip sjaaltje of haarband van Staartjes en Strikjes? De sjaaltjes zijn verkrijgbaar in neutrale kleuren, waardoor ze zowel voor jongens als meisjes geschikt zijn. De haarbandjes zijn gebreid en dus heerlijk warm tijdens de winterdagen. Ook vind je er prachtige haarstrikken en diademen, leuk als er een feestje in het vooruitzicht is. Liever een lief sieraad? Oorbellen en kettingen zitten ook in de collectie.

Natuurlijk mag ook mama een mooi najaarssieraad. Wat denk je van een mooie ketting, oorbellen of armband. Kijk eens bij de nieuwe collectie van Marbles by MG. Alle kettingen hebben mooie steentjes met een bijzondere betekenis. Bij de Stamped Necklace kun je er ook voor kiezen een naam of woord in te laten stempelen. Daarmee is hij ook meteen heel mooi geschikt als persoonlijk cadeau. De oorbellen zijn uniek en lang, waardoor ze een mooie shine in je oren geven.