Web
Analytics

Natuurlijk is het heerlijk om lekker lui en gezellig vanaf de bank online te shoppen. Maar hoe leuk is het om met live met deze shops kennis te maken. Een aantal uit de Online Etalage kun je ook offline bezoeken en wij vertellen je hoe, wat en waar!

Ten eerste Mevrouw Schaap. Een prachtige online webwinkel, maar met een showroom in Leiden. Hier kun je alle prachtige producten live bekijken, ruiken, voelen en bovenal shoppen! Deze winkel is op vaste tijden van maandag t/m donderdag geopend, maar als jij graag een keer in de avonduren wilt komen kijken is dat ook geen probleem. Hiervoor moet je alleen wel even een afspraak maken. Je vindt hier de leukste babyproducten en kinderkamer accessoires.

Liefde Keer 3 is een schattig, mooi en knus winkeltje in Monnickendam. Zij verkopen vintage en retro meubels die ze met krijtverf helemaal hebben gerestyled. Tevens kun je er terecht voor leuke creatieve events en workshops.  Daarnaast vind je er ook leuke babyproducten. Deze winkel wordt gerund door Christa en is ontstaan uit haar voorliefde om meubels op te knappen. Sinds ze oma is heeft ze hier de babyproducten aan toegevoegd, passend bij de stijl van haar winkel.

Als laatst delen we de winkel van Twee ons Geluk, gevestigd in Maasdam. De showroom is zo ingedeeld dat je ook met kinderen rustig kunt rondkijken. Er staat een box, wipstoel, kinderstoel en er is zelfs een speelhoek aanwezig. Je hebt hier alle ruimte om je favoriete stijl te ontdekken voor de baby -of kinderkamer. Om het helemaal compleet te maken kun je hier ook stalen behang bekijken en deze direct bestellen. De winkel is op dinsdag en donderdag open, maar dit kan ook op afspraak.

Welke showroom zou jij graag willen bezoeken?