Web
Analytics

Maak je eigen whiteboard in 1 minuut met Nouk-san!

Moet jij voor jouw werk veel noteren, maar kun je dit papier later weggooien omdat je het niet meer nodig hebt? Of wil je gewoon even brainstormen? Dan is een whiteboard echt ideaal! Helemaal één die je gewoon op jouw bureau kunt gebruiken, dus niet zo’n dikke die je in de winkel koopt. Tijd om zélf aan de slag te gaan, dus! Maak je eigen whiteboard in 1 minuut met deze handig tip.

Benodigdheden

Wat heb je nodig? Eigenlijk helemaal niet zoveel! Allereerst een lamineer apparaat met bijbehorend plastic erbij. Heb je er geen? Bij Action worden ze voor een leuk prijsje verkocht. Je hebt vast wel een whiteboard marker en een doekje in huis. Verder kun je gewoon een papiertje uit de printer halen.

 

Whiteboard in 1 minuut

Zet je lamineer apparaat alvast aan! Het opwarmen duurt namelijk iets langer dan 1 minuut.

Pak het plastic erbij en doe het blanco witte papier erin. Tip: leg hem precies in het midden, want je wilt ook dat het er een beetje netjes uit ziet.

Zodra het apparaat warm is, kun je het papier met het plastic eromheen erdoor heen halen.

Et voila: je whiteboard is klaar!

Op de foto’s laat ik ook nog even zien dat deze snelle truc echt werkt. Schrijf en schets wat je maar wilt met je whiteboard marker! Je kunt het daarna gemakkelijk weer weghalen met een droog doekje. En doordat het net iets dikker is dan een printer papiertje, is het ideaal om te gebruiken voor op je bureau. Een extra functie? Gebruik het als placemat of onderzetters als je tijdens het werk eet en drinkt!