Web
Analytics

Er hebben zich weer een aantal leuke, nieuwe shops aangesloten bij De Online Etalage.  Uiteraard stellen we hen graag aan je voor, want deze mogen niet zomaar aan je voorbij gaan.

Lilian’s Hobby is de shop van -jawel- Lilian. Na lang te zijn gestopt met creatieven, heeft ze dit na jaren weer opgepakt middels haar shop. Ze begon met de verkoop van handgemaakte sieraden en kaarten, maar inmiddels verkoopt ze ook verschillende hobbyartikelen en creatieve materialen voor handwerk. Regelmatig is ze te vinden op markten en braderieën, maar wil je nou echt niets missen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een gratis haakpatroon en maakt ook nog eens kans op een leuk gevuld knutselpakket.

Dan de shop met de leukste handgemaakte baby -en kidsproducten; Echt Ilona. Naast de handgemaakte artikelen, vind je er ook hele leuke stationery producten, zoals mijlpaalkaarten, posters en invulboeken. Ook is het mogelijk sommige artikelen zelf samen te stellen, zodat het helemaal past bij het interieur van de baby -of kinderkamer. De producten zijn ook ideaal als kraamcadeautje, het wordt ook nog eens gratis voor je ingepakt. Wil je meer inspiratie van de producten uit de shop? Volg Echt Ilona dan ook op Facebook en Instagram.

Als laatst stellen we je voor aan Birgit. Naast haar baan in het onderwijs, runt zij haar shop Made by Bir waar ze leuke kleine cadeautjes en hebbedingetjes voor (je) kinderen, jou zelf en je huis verkoopt. Met veel plezier bedrukt ze tassen en shirtjes, maar maakt ook originele muurstickers en strijkapplicaties. Heb je iets in gedachten, maar staat dit niet in de shop? Schroom niet om Birgit te mailen, want ook maatwerk is mogelijk. Leuk voor een uniek kraamcadeautje bijvoorbeeld. Alle bestellingen worden met veel zorg en liefde ingepakt