Web
Analytics

Even voorstellen

 

Hoi! Welkom! Wil je koffie, of liever thee? De appeltaart komt net uit de oven, zal ik een puntje voor je afsnijden? Ondertussen zal ik mij even voorstellen. Ik ben Lein, een geboren en getogen Amsterdamse uit bouwjaar ’82 en sinds 2003 woonachtig op de prachtige Veluwe. Dit was een redelijke cultuurshock maar inmiddels ben ik helemaal ingeburgerd en vind ik de grote stad (bijna) stinken.

Plannen en organiseren zit in mijn DNA. Met een gezin waar autisme en zorg een behoorlijke rol spelen is dit best wel een voordeel. Ook de ervaring uit mijn eerdere werk als secretaresse, management assistent en process & quality manager is hierin heel waardevol. Plannen en organiseren vind ik bovendien heel erg leuk om te doen en het geeft mij enorm veel energie en voldoening als ik een ander hiermee kan helpen. Na jarenlange off the record ervaring als planner en organiseer ben ik dan ook enorm blij dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken.

Als je ’s nachts met een autosleutel naast mijn bed staat waar een bolide met flink wat paardenkrachten bij hoort mag je me wakker maken. Ik kan intens gelukkig worden om (uiteraard enkel wanneer het verantwoord is) volgas in Duitsland op de linkerbaan te rijden. Muziek aan en gaan! Je zou het wellicht niet verwachten haha, maar auto’s en autorijden zijn dus echt wel een passie van mij. Ik zie ons leven dan ook, heel toepasselijk, als een roadtrip.

Opvoeden, je relatie, het gezinsleven, het is een reis vol ontdekkingen. De ene keer vol gas op de linkerbaan maar regelmatig verlaten we de snelweg om al cruisend over smalle binnenweggetjes de mooiste plekken te ontdekken. Onder andere door chronische ziekte binnen het gezin zijn we al meerdere keren tot de ontdekking gekomen dat Off-road wegen ook in ons routeboek staan. Een uitdaging die we niet uit de weg gaan. Gewapend met geduld, liefde, humor en een krik, lier en een paar reservewielen komen we er steeds wel doorheen. Teambuilding!

Met een lach en met een traan maar je komt op plekken die je via de gebaande paden nooit had ontdekt. De nodige hobbels in de weg die je niet altijd ziet aankomen nemen we voor lief. Zijn er obstakels waar we niet door, over, langs of onder- of tussendoor kunnen zoeken we een omweg. En dan kom je uit op nooit-gedacht-bestemmingen, soms mooi en soms om hard van weg te scheuren.

Verder word ik heel gelukkig van zon, zomer en mijn portable buitenkeuken. Goede brandstof is immers van groot belang. En liefde van de man gaat door de maag 😉 Indoor- en outdoorcooking. Thuis, langs de weg, aan het strand, in de duinen of het bos. Geef mij vuur en ik kook. Voor 2, 5 of 20 personen, hoe groter de pannen hoe beter. Zo, nu weet je wel zo’n beetje alles van mij. Kan ik nog iets inschenken? En zullen we gewoon nóg een puntje taart nemen?