Web
Analytics

My WEBSHOP LIFE I Online & Offline

Met een webshop leef je een online leven naast je real life. Je leert online heel makkelijk nieuwe mensen kennen want het www is heel toegankelijk, het maakt niet uit of iemand 48 kilometer verderop woont of zelfs in Australië, online vind je haar met een paar klikken. Online klanten, collega’s en gasten zijn natuurlijk supertof. Het leuke van online is dat contact zo makkelijk gaat, via social media kijk je mee bij elkaar, klets je via de berichten en messenger en leer je elkaar zo al een beetje kennen.

Klinkt goed, en toch kan het nog leuker! En dat is om elkaar offline tegen te komen. Om elkaar een hand te kunnen geven en zonder te hoeven typen uitgebreid met elkaar te kunnen kletsen. Hoera! Geen spelfouten!

Het is natuurlijk ook veel lolliger dat je dan eens niet met een beeldscherm tegenover je hardop zit te lachen om iets gekkigs maar samen pret hebt om een grap en elkaar hoort lachen. Veel leuker toch.

Daarom ben ik dol op offline markten en andere evenementen waar ik met mijn online leven verschijn, ook al vind ik het ook wel heel spannend.

Voor elke markt is er een flinke dosis stress, omdat ik bang ben dat ik wat vergeet mee te nemen, en een gezonde spanning omdat ik benieuwd ben wie ik allemaal ga ontmoeten.

Hoe de markt of het evenement ook loopt, de ontmoetingen en het echte contact zijn het allerleukst. Zo grappig om te horen dat iemand een lokaal accent blijkt te hebben als ze praat, dat iemand zo beweeglijk is en maar niet stil kan staan waardoor je samen een dansje lijkt te doen, of dat je ook kennis maakt met de kindjes die mee zijn en ze mij vol enthousiasme herkennen terwijl ik ze nog niet eerder heb ontmoet. Mooie, spannende, vreemde en toch toffe momenten zijn dat.

Ik ben ervan overtuigd dat er door ‘online’ extra veel mooie relaties, ontmoetingen, momenten en contacten ontstaan. Misschien heb jij dat ook al wel meegemaakt, fijn toch!

Hallo! Ik ben Meta, moeder van 2 meiden, vriendin van mijn beste vriend, theeleut, ondernemer en gek op kleur.

Mijn favoriete plekje is in mijn atelier-shop, vanuit daar run ik met heel veel plezier mijn webshop A lot of Happiness.

Hier bij de Online Etalage lees je ook mee met mij als ondernemer en mezelf, momenten van voor en achter de schermen, dat wat ik beleef, doe en waar ik over na denk. Ik deel dat met jou, om elkaar te inspireren. Tof als je meedoet door te reageren ♥