Web
Analytics

My WEBSHOP LIFE I De foto’s

Ken je dat ook nog (of ben ik gewoon een stuk ouder dan jou, oh jee).

Dat je met je fotorolletje naar de fotograaf ging om de foto’s die je vol enthousiasme had geschoten te laten ontwikkelen. En maar hopen dat ze gelukt waren. In het begin duurde dat een paar dagen kan ik me nog herinneren en wat later had je de 1 uurs-service, wauw! Dat vonden we supersnel om te zien hoe een foto gelukt was. Ja echt!

 

En die foto’s kon je alleen maken als je het fototoestel mee had genomen, zo miste je vaak de leukste momenten want die camera lag thuis of het rolletje was vol. Ook zo iets, je kon maar 12 of 24 foto’s maken met een rolletje. En als ik dat had, dan had ik natuurlijk geen reserve rolletje bij me. Dat aantal schoot ik met de digitale camera’s die daarna kwamen per keer dat ik een foto maakte, zo wist ik zeker dat er altijd een goed shot tussen zat. Inmiddels zijn we nog verder en heb ik nu altijd een camera bij me want mijn foto’s maak ik met mijn telefoon.

Ideaal!

En waren jaren geleden de foto’s met de telefoon nauwelijks te bekijken, zo korrelig. Tegenwoordig zijn ze prachtig hoor en heb ik er duizenden op mijn telefoon staan. Note to myself: foto’s weer eens uitzoeken en opruimen. Want wat ik eerder aan schoenendozen vol had staan, allemaal foto’s die eens uitgezocht en ingeplakt moesten worden. Zo heb ik nu mijn telefoon en laptop overvol met foto’s en vergeet ik ze af te laten drukken. Ik kijk ze regelmatig door, gebruik er veel van voor in de webshop en voor de social media promotie maar die privé foto’s staan daar maar in die mapjes met jaartallen er op…. dit vind ik wel een mooie klus voor 2018.

Ik ben wel benieuwd, ik ben toch vast niet de enige met zo’n voorraad foto’s die nog een mooi plekje verdienen?!

Hallo! Ik ben Meta, moeder van 2 meiden, vriendin van mijn beste vriend, theeleut, ondernemer en gek op kleur.

Mijn favoriete plekje is in mijn atelier-shop, vanuit daar run ik met heel veel plezier mijn webshop A lot of Happiness.

Hier bij de Online Etalage lees je ook mee met mij als ondernemer en mezelf, momenten van voor en achter de schermen, dat wat ik beleef, doe en waar ik over na denk. Ik deel dat met jou, om elkaar te inspireren. Tof als je meedoet door te reageren ♥