Web
Analytics

Op zoek naar een beetje liefde? Je vindt het in de mooie, lieflijke shop van Judith. Haar doel is om anderen mooie herinneringen te geven door middel van haar sieraden en fotografie. Naast het runnen van haar shop, is ze ook nog fotografe bij ‘Wat ben je mooi’. Petit Lamour!

Judith wil je mooie herinneringen geven. Wie wil dat nou niet? Sieraden kunnen hier mooi op inspelen. Zo vind je een zeer diverse collectie met mama sieraden die ook helemaal gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kun je de namen van je kinderen of geliefden op zilveren bedeltjes dicht bij je hart dragen door middel van een ketting, of juist om je arm aan een armband. Er is keuze uit diverse soorten bedeltjes en stempeltjes. Op deze manier kan je sieraad helemaal op maat worden gemaakt. Ook moeders van sterrenkindjes kunnen hier terecht voor een mooi gedenksieraad.

Verder heeft Judith een leuke collectie kindersieraden. Zowel voor de jongens als de meisjes. Ook hierbij kan de sieraad worden gepersonaliseerd door de naam in het bedeltje te laten stempelen. Bij sommige sieraden kan dit zelfs met de geboortedatum. Bij de jongenssieraden heeft Judith gekozen voor jongensachtige edelstenen zoals matte onyx, gecombineerd met zilver. De kinderarmbandjes zijn zeer geschikt om te geven bij een geboorte, verjaardag, doop of communie.

Naast de sieraden vind je er ook nog toffe accessoires voor kleine en grote dametjes. Zo vind je er etuis, broches en haarclipjes. Al deze producten kunnen natuurlijk een prachtige aanvulling zijn op een feestelijk outfit.

Ben je meer op zoek naar leuke kinderkamer producten? Blijf dan nog even verder neuzen. Wat denk  je van een prachtige gepersonaliseerde memorybox of houten bordje met illustratie voor aan de muur? Of een lief nachtlampje, zodat je kleintje niet meer bang hoeft te zijn in het donker?

Kortom, genoeg reden om zeker eens een kijkje te nemen in deze mooie shop!