Web
Analytics

Na deze drukke dagen vind ik het héérlijk om lekker te cocoonen op de bank samen met een haakwerkje en een kop koffie. De kids scharrelen door het huis of zitten fijn bij mij op de bank een filmpje te kijken. Zowel de kids, vriendlief en ik vinden het héérlijk om op de bank onder een plaid te zitten en je vind in ons huis dus ook een overload aan dekens , spreien en plaids. Ieder kind heeft zijn of haar favoriet. Ik ben dus regelmatig opzoek naar een nieuw exemplaar om de collectie aan te vullen.

Op de Online Etalage heb ik twee prachtige webshops die je niet zullen teleurstellen met hun collectie plaids, dekens en quilts. Bij Caatjes Winkeltje is de collectie voornamelijk landelijk met hier en daar een stoer of ibiza tintje. Jut en Juul heeft een prachtige collectie dekens en quilts voor de kids, maar zullen ook zeker niet mistaan in je woonkamer. Hieronder laat ik je mijn favorieten van beide shops zien en geeft het jullie een beetje inspiratie om heerlijk te cocoonen onder een plaid!

Welk plaid of quilt is jouw favoriet? Oh, en heb jij een tip voor mij waar ik mooie plaids kan vinden, dan hoor ik het graag! 

Liefs, Elisabeth