Web
Analytics

Herfst is het seizoen van de kleur. Heb je je dat weleens gerealiseerd? Kijk eens naar de natuur, naar de bomen. Rood, oranje, groen, geel; er zijn zoveel kleuren te ontdekken. Wij willen ook graag wat kleur geven aan je dag. Of nog beter, aan jou!

Nou, voor kleur ben je bij Fleurig en Kleurig wel aan het juiste adres hoor. Zelfs op de site spatten de kleuren er vanaf. Helemaal vrolijk word je ervan. Je vindt hier de fleurigste kinder -en babyproducten in alle soorten en maten. Van kindertassen tot nachtlampjes, van knuffels tot kinderservies. Allemaal in vrolijke kleurtjes. En om het nóg vrolijker te maken;  je bestelling wordt altijd fleurig ingepakt. Als je daar niet blij van wordt? Kan niet anders!

Dan Kleur Design van Esmee. Zij is grafisch vormgeefster en ontwerpt posters, kaarten, tassen en stationery producten. Ze heeft helemaal rekening gehouden met de botanical trend van nu gebruikt subtiele lichte kleuren in haar ontwerpen. Als je dus niet van knalkleuren houdt, maar meer van de pasteltinten, moet je zeker eens een bezoekje nemen aan deze shop. Wil je graag iets persoonlijks, zoals een geboortekaartje of trouwkaart? Ook dit is mogelijk!

Als laatst de frisse, kleurrijke shop A Lot of Happiness. Hier vind je wederom mooie baby -en kinderproducten, máár ook producten speciaal voor mama. Tassen en servies bijvoorbeeld. En wat zijn ze leuk, zo vrolijk! En ook dat mag wel gebruikt worden tijdens de Herfst, zeker als het regent. Verder kun je er terecht voor megaveel custom-made producten. Dus als je nog op zoek bent naar een origineel en kleurrijk cadeau? Vergeet dan zeker deze shop niet!