Web
Analytics

Ieder jaar met Kerst heb ik weer hetzelfde probleem! Wat geef ik dit jaar weer aan mijn dierbare? Voor de kinderen is het makkelijk, maar voor de volwassenen vind ik het altijd zo moeilijk. Je wil niet weer aankomen met het standaard setje met bodylotion en douchcr√®me, want volgens mij staat dat setje van vorig jaar nog steeds in het doosje bij iemand onderin zijn of haar kastje ūüėČ

Huis van Mo heeft de oplossing voor jouw kado-problemen! De webshop van Monique (enthousiaste eigenaresse van Huis van Mo) staat boordevol stijlvolle en originele kadopakketten, die warmte, gezelligheid en sfeer aan je huis geven. Haar motto op de webshop is dan ook More then a present’.¬†¬†Ieder kadopakket wordt met zorg en liefde samengesteld en dat kun je ook zien op de prachtige¬† productfoto’s die op de website staan.¬†

Voor Kerst heeft Huis van Mo  een prachtig aanbod in kadopakketten!

Zoals het schattige ‘SANTA SAYS HI‘¬† kadopakket met lekkere kerstthee, kerstkaart en een kerstig hertje. Of het goed gevulde ‘DREAMING OF A WINE CHRISTMAS’ met een h√©√©rlijke rode wijn van Flessenrek, een weckpot met kaars, een superlekkere chocolade reep van Simple Chocolate, een h√©le grappige kerstkaart en prachtig kerstdecoratie!

Mijn favoriete kadopakket is ‘I BELIEVE IN ANGELS’ gevuld met een prachtige papieren engelen, kerstthee, kerstchocolade, kerstservetten en een mooi kerstkaart waar je eventueel een persoonlijke handgeschreven boodschap op kan laten zetten.

 

 

Niet alleen met Kerst kun je bij Huis van Mo terecht, maar ook voor alle andere gelegenheden zoals een geboorte, jubileum, huwelijk, moederdag of een verjaardag.

De kadopakketten worden in een stijlvolle doos verpakt  en de meeste pakketen kunnen ook nog eens door de brievenbus, wat natuurlijk erg handig is als je zelf niet bij de gelegenheid kunt zijn.

Voor welk kadopakket zou jij gaan?