Web
Analytics

Jongleren

Hallo allemaal!

Iedereen een fijne zomervakantie gehad? Ja, na het lezen van deze vraag denk ik ook van ‘uuuuh wat?! Dat is toch al zo lang geleden?!’ En toch had ik pas nog het gevoel dat ik daar nog een beetje was, de zomervakantie was nog zo dichtbij en ik moest echt nog op gang komen voor het najaar. En dat zorgde er voor dat ik achter liep met mijn klussen voor van alles. Oh jee, chaos!

Hoog tijd om de boel eens goed te gaan organiseren. Want ik ben al lang weer aan het werk met A lot of Happiness, de oppaskindjes komen weer over de vloer, er zijn genoeg afspraken om ze niet allemaal te kunnen onthouden en die achterstand is niet fijn!

Ik vroeg me af…. hoe kan

het nou toch dat ik ben blijven hangen en zo moeilijk op gang kom? Tja, eigenlijk hoefde ik niet lang na te denken; omdat ik mijn planners, agenda en bullet journal te veel dicht heb laten liggen in mijn bureachaos! Zo simpel is het. Alles werd genoteerd op losse briefjes en die raakte ik dan weer kwijt, niet zo handig.

Ik heb overzicht, duidelijkheid en een systeem nodig om van alles door elkaar, voor elkaar te krijgen. Alleen was er zoveel anders dat voor afleiding zorgde en mijn tijd inpikte dat ik dacht het zo wel voor elkaar te krijgen…. nee. Dusssss hoog tijd om dat eens te veranderen.

Het is even een klusje om alles te organiseren, de planner weer naar mijn zin in te delen, mijn agenda voor te bereiden en alle klussen, afspraken, taken en meer te verzamelen om dat allemaal in te gaan vullen. Ik ben er eens uitgebreid voor gaan zitten, besefte me weer dat ik dit eigenlijk heerlijk vind om mee bezig te zijn en voelde een soort rust terugkomen toen alles op z’n plek stond. Ik heb zelfs nog wat extra bladen met trackers gevuld in mijn bullet journal. Als ik dan toch bezig ben ga ik gelijk ook eens serieus starten met wat goede voornemens.

 

Wat fijn! Overzicht, duidelijkheid en mijn systeem is weer up-to-date.

Ik kan weer logisch functioneren 😉 Ik vroeg het me af…. ik ben toch niet de enige, dat kan toch niet zo zijn?!?! En gelukkig hoefde ik niet ver te zoeken om te horen dat bijna iedereen dit wel herkende. Het lijkt een beetje op jongleren maar dan niet met balletjes. Hoe goed ben jij eigenlijk in jongleren, ik ben wel benieuwd? En wie weet heb jij wel een gouden tip voor me? Laat het weten!

 

 

Hallo! Ik ben Meta, moeder van 2 meiden, vriendin van mijn beste vriend, theeleut, ondernemer en gek op kleur.

Mijn favoriete plekje is in mijn atelier-shop, vanuit daar run ik met heel veel plezier mijn webshop A lot of Happiness.

Hier bij de Online Etalage lees je ook mee met mij als ondernemer en mezelf, momenten van voor en achter de schermen, dat wat ik beleef, doe en waar ik over na denk. Ik deel dat met jou, om elkaar te inspireren. Tof als je meedoet door te reageren ♥