Web
Analytics

De Online Etalage wordt gerund door eigenaresse Elke blogs worden geschreven door Daniëlle, Elke & de bedrijven zelf. Soms in opdracht, soms gewoon doordat we zulke leuke dingen tegenkomen en de bedrijven zelf kunnen ook blogs aanleveren.

Het is altijd lastig om hippe webadresjes te vinden in de wir war van het wereldwijde web. Wij snuffelen het internet graag af naar de mooiste shops en hipste blogs. Soms nemen wij contact op met mooie bedrijven, maar meestal melden de bedrijven zich bij ons aan.

Wij vinden het heerlijk om nieuwe adresjes te leren kennen. Want de leukste items vind je vaak op de meest onverwachte plekjes.

Ook lezen we dolgraag toffe blogs, over diverse onderwerpen. Zo kom je op de leukste ideeën, lees je over de mooiste plaatsen & kom je de gaafste weetjes tegen.

Wij plaatsen de hipste artikelen, weetjes en andere informatie van de aangesloten bedrijven op onze social media kanalen.

Onze berichten zijn vrolijk en informeel zodat ze lekker weg lezen.

 

Wie zijn wij?

Ik ben Elke, de eigenaresse van de Online Etalage en Elisabeth’s Way 

Sinds eind juni 2018 heb ik, met veel enthousiasme de Online Etalage overgenomen van Suzan met het doel om dit mooie platform nog groter te laten groeien!

Op Elisabeth’s Way kun je al mijn brain dumps vinden. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn en probeer dit zoveel mogelijk met iedereen te delen. 

 

Daniëlle is onze vaste blogster, zij stelt zich voor in dit blog.

 

Privacy Policy & Disclaimer