Web
Analytics

HUISvanMO

Wat is er nu leuker dan het krijgen van een kadootje? Toch (bijna) niets? HUISvanMO speelt daarom in op de behoefte aan het geven én krijgen van stijlvolle kado’s die met liefde en aandacht zijn uitgezocht en ingepakt. En jij hoeft daar verder helemaal niet meer over na te denken; dat hebben wij al voor je gedaan!

Essentieel is dat het om een samengesteld kado gaat, om een kadopakket met diverse smaakvolle, bij elkaar passende artikelen. De gedachte hierbij is het overbrengen van een warm thuis-gevoel, van sfeer, gezelligheid of ‘hygge’ zoals de Denen zeggen. Bij dit gevoel horen bijvoorbeeld heerlijke thee, sfeervolle kaarsen, originele kaarten, prachtige kunstbloemen, leuke woonaccessoires voor in huis, lekkere chocola of een warm plaid. Kortom alles waarvan je gelukkig wordt, samen ingepakt in een zwarte kadodoos. Dit maakt een kado van HUISvanMO ‘more than just a present’. Het is niet alleen een mooi pakketje gevuld met leuke artikelen maar meer nog een doos vol geluk. Aanleidingen voor het geven van zo’n uniek HUISvanMO kado zijn er meer dan genoeg; verjaardagen, bruiloften en partijen, geboortes, een jubileum, Valentijnsdag, Secretaressedag, Moederdag, Juffendag en natuurlijk de feestdagen in december. Maar vergeet ook niet de momenten dat je iemand wilt bedanken, wilt verrassen of een hart onder de riem steken of jezelf gewoon zomaar wilt verwennen. Er is altijd wel een reden te bedenken! En omdat elk jaargetijde een eigen sfeer met zich meebrengt, hebben we ook nog een wisselend assortiment met seizoenspakketten.

Alle kadopakketten zijn gemakkelijk online te bestellen en ze worden bij jou of rechtstreeks bij de gelukkige ontvanger thuis bezorgd. En als je ons de tekst doorgeeft, zorgen wij er voor dat er ook een persoonlijk berichtje aan het kado wordt toegevoegd.

O ja, en omdat we heerlijke thee verkopen, vind je op de HUISvanMO website elke week een recept voor een lekkere Taart bij de Thee. Want je hoeft echt geen meesterbakker of patissier te zijn om taart te kunnen bakken.