Web
Analytics

De dames van het Feel Good & Shop Event hadden mij dit jaar uitgenodigd om te komen shoppen & netwerken op het hun prachtige event. Op zondag 18 maart stapte ik gratis in de trein met het Boekenweekgeschenk, wat een extra cadeautje was dat! Ik reisde van Duiven naar Den Bosch en daar stond Eefje van Ideefje al op mij te wachten. Samen reden we in een klein half uurtje naar Veghel.

De goede sfeer was meteen bij de ingang al te voelen, gezellige dames, lekkere hapjes & vrolijke tasjes. Wij liepen de hal binnen en kwamen direct allemaal bekenden tegen, zo leuk! We spraken eigenlijk de hele dag door allerlei leuke shophouders & bezoekers. De sfeer bij het Feel Good & Shop Event is gewoon altijd goed!

Uiteraard bezocht ik ook even de shop uit de Online Etalage, dit jaar waren Margreet van Monkeys Design en Annie van Confetti op Tafel er met een prachtige kraam. Bij Margreet was het fijn druk met moeders van stoere jongens die fijn shirts kwamen shoppen voor hun boys. Sommigen kwamen zelfs speciaal dit jaar weer om te zorgen dat hun zoon(s) er weer top bij konden lopen het komend jaar!

 

Het was een dag vol gezelligheid, bijkletsen, shoppen en lekker eten. Ik vind zelf het Feel good & Shop Event in Veghel echt een aanrader. De locatie is prachtig, het aanbod is heel veelzijdig & de mensen de sfeer is heel prettig.

Volgend jaar weer? Volgend jaar weer!

Lief Suzan
de Online Etaleuze
Eigenaresse van de Online Etalage

Bij Confetti op Tafel was het weer een groot feest. Kinderen knutselden lekker aan de tafel, moeders shopten de creatiefste cadeautjes & sommige moeders mochten, of nou ja, moesten even weg van hun kids, ook dat kon! Annie was eigenlijk te druk om even bij te kletsen, gelukkig stond haar man ook in de kraam waardoor ze de drukte goed aankonden.