Web
Analytics

Daar is de lente! Daar is de zon! En zie je de paashaas al om het hoekje staan gluren? Maar voor we de eieren gaan verstoppen gaan we eerst shoppen!

Ben jij op zoek naar originele paasdecoratie? Made by Bir heeft diverse leuke interieursticker. Die plak je met het grootste gemak bijvoorbeeld op de ramen. En wat ook heel fijn is: ze zijn net zo makkelijk weer te verwijderen. Zo heb je op een hele simpele en snelle manier al meteen de paassfeer in huis. Onze favoriet zijn de Hipster Bunny stickers. Deze schattige sticker fleurt elke ruimte meteen op! De sticker is ongeveer 10 cm breed en 13 cm hoog. De kleur kies je heel gemakkelijk zelf via het keuzemenu. Ook verkrijgbaar als strijkapplicatie zodat jij in no time een originele paasoutfit klaar hebt hangen. Je ontvangt een strijkapplicatie van flex. De applicatie breng je heel gemakkelijk zelf aan met behulp van je strijkijzer.

De finishing touch voor de paasoutfit van je dochter vind je bij Lotjes Lokjes. Hoe leuk is het om bij haar mooie paasoutfit iets passends voor in het haar te hebben. Vul het eventueel nog aan met een paar lieve oorbelletjes en je meisje is het stralende middelpunt van het paasontbijt. Eigenaresse Marieke heeft weer een erg leuk ontwerp uitgewerkt tot dit schattige strikje.

En als we dan toch met outfits bezig zijn……wij zien onze outfit al helemaal compleet zijn met dit armband setje van Boho Jewelry. Het setje is gemaakt van Chipstone kralen met goudkleurige panterkop, een armbandje met gouden DQ setting met een peach Swarovski steentje en een goudkleurig tussen zetsel. Bling het voorjaar in! En in het kader van it’s all in the detail: het setje is afgewerkt met een kwastje en DQ levensboom bedel. De armbandjes zijn gemaakt met macramé draad en zijn verstelbaar voor elke polsmaat.

Als je op de tafel hoogteverschil creëert geeft dat niet alleen een feestelijk effect, iedereen kan ook beter zien wat er allemaal voor lekkers is. Deze taartplateau’s bijvoorbeeld van A Little Lovely Company zijn verkrijgbaar bij Twee Ons Geluk. De plateau’s zijn gemaakt van melamine. Niet alleen heel leuk maar ook nog eens ideaal als er kinderen zijn. Serveer al het lekkers op het mooie taartplateau in de gezellige voorjaarskleuren. Lekkere koekjes, bladerdeeghapjes, een overheerlijke hartige taart of lekkere cupcakes. Na gebruik kan je het taartplateau makkelijk opruimen in de kast. Het taartplateau bestaat uit 2 onderdelen, die je heel makkelijk van elkaar kan afdraaien.

Bij het paasontbijt hoort natuurlijk een mooi gedekte tafel. Bij Fleurig en Kleurig hebben wij dit superleuke kinderservies Rabbit Drops gespot. Het is van het merk Petit Monkey en gemaakt van 100% melamine. Op het bordje staat een lief konijntje met blozende wangen afgebeeld. Ze heeft haar nette jurk al aan!

Bij A lot of Happiness vind je een overvloed aan leuke items om het voor de kinderen gezellig te maken aan de ontbijttafel. Want zeg nou zelf, als de kinderen het naar hun zin hebben dan hebben de volwassenen dat ook. Je vindt er diverse spelletjesblokken zoals boter, kaas en eieren of woorden raden. Zijn je kids gek op kleuren? Kijk dan eens naar de gave turbo kleurplaten, die staan garant voor uren kleurplezier aan tafel. En wil je helemaal origineel uitpakken kijk dan eens naar de naampuzzels van A lot of Happiness want deze mogen zeker niet aan de ontbijttafel ontbreken. Een leuk idee om de kinderen te laten zien waar ze zitten én een gezellige bezigheid tijdens het paasontbijt. Elke naampuzzel bestaat uit heel veel puzzelstukjes en wordt er niet mee gepuzzeld dan is de naampuzzel is ook mooi als persoonlijk pronkstuk in de kinderkamer.

Als dit geen VROLIJK PASEN wordt?!