Web
Analytics

Feel Good & Shop Event 2018

Bijna is het weer zover, het Feel Good & Shop Event staat weer voor de deur. Voor consumenten lijkt het misschien nog ver weg, maar de bedrijven zijn al weer heel druk met de voorbereidingen. Vorig jaar bezocht ik het event voor het eerst. Mijn collega & vriendin Eefje vroeg of ik mee wilde, ik zei: JA, leuk!

Hoe leuk het zou zijn merkte is pas op de dag zelf. Onderweg in de auto, Eefje haalde me op bij het treinstation in Den Bosch, hadden we al veel voorpret, welke bekenden zouden we zien, welke nieuwe shops zouden we ontdekken & wat zouden we allemaal gaan kopen. We parkeerden op de grote parkeerplaats, voor de deur van het event, dat was al een hele fijne bijkomstigheid. Geen gedoe met parkeren, ver lopen, zoeken, gewoon hup voor de deur die auto & shoppen maar!

De be- en ver-wondering begon al bij de ingang, wat zag het er allemaal prachtig uit! Wat een vrolijkheid, gezelligheid & wat veel winkels! We besloten om eerst een aantal bekenden op te zoeken, maar dat liep mis. We zagen zo veel leuke winkels, iedere keer stonden we weer te kijken, te voelen & te kopen! In de loop van de ochtend hadden we ongeveer de helft van de ruimte bezocht. Veel moois gezien, veel bekenden gesproken & veel nieuwe contacten opgedaan.

We zochten een plaatsje voor de lunch, gelukkig was er veel ruimte om even heerlijk relaxed te lunchen, onze aankopen te bewonderen en een plan te maken voor de middag. Na een heerlijke, uitgebreide lunch vermaakten we ons bij alle leuke shops. We dronken nog even iets op een pleintje onderweg. Deden mee aan een workshop die eigenlijk voor kinderen was & pasten toch dat ene leuke jurkjes nog eens.

Het Feel Good & Shop Event brengt echt wat het belooft, de sfeer is fijn, je voelt je hierdoor lekker & er is genoeg te shoppen voor iedereen. Het aanbod is heel divers, van kinderkleding tot stationery, knutselpakketten, DIY, kleding voor volwassenen, tassen, babywinkels & sieraden. Wij kochten beiden diverse cadeautjes voor onze familie en vrienden, we kochten leuks voor onszelf en toffe stationery & posters voor onze kantoren.

En dit jaar … dit jaar gaan we zeker weer! Er staat al een groot kruis in onze agenda’s: zondag 18 maart zijn wij weer van de partij!

Uiteraard kom in dan even langs bij twee shops uit de Online Etalage.
Margreet van Monkeys Design staat er weer met haar prachtige collectie voor echte apekoppen!

Monkeys Design is een stoer kledingmerk voor jongens!
Alle kleding van Monkeys Design is handgemaakt & past helemaal bij de belevingswereld van jouw zoon. Vorig jaar was het de eerste keer voor Monkeys Design op het Feel Good & Shop Event. Eefje en ik wilden Margreet heel graag even spreken, maar dat was nog niet zo makkelijk. We zijn maar liefst drie keer terug gelopen om haar even te kunnen spreken, ze was steeds in gesprek met klanten en dat gaat uiteraard voor! We hoorden alleen maar lovende woorden bij haar stand:

“Eindelijk eens iets echt voor jongens”
“Wat een toffe collectie”
“Uniek, handgemaakt en toch betaalbaar, dat zie je niet vaak”

 

Confetti op Tafel staat ook dit jaar weer op het Feel Good & Shop Event.

Vorig jaar stond Annie met haar shop in een soort mini straatje op de hoek. Er was ruimte genoeg om rustig te shoppen, kinderen (en wij dus ook) konden knutselen.

Terwijl Annie druk was het de workshops, verkocht haar man het ene na het andere knutselpakket. Wat was het een gezellige boel. Wij zijn heel benieuwd wat er dit jaar geknutseld kan worden bij Annie.

Terwijl de kinderen aan het knutselen waren, winkelden de ouders gewoon gezellig in het mini straatje rondom Confetti op Tafel.

Ben jij nu ook helemaal enthousiast geworden over het Feel Good & Shop Event in Veghel?
Bestel dan nu je kaarten via deze link.

Zie ik je zondag 18 maart in Veghel?