Web
Analytics

Hoewel de zomer opeens is teruggekomen in ons kikkerlandje, gaan we toch echt al richting de Herfst. De scholen zijn alweer begonnen en de meesten zullen ook wel weer aan het werk zijn. Dus ook tijd om weer kennis te maken met drie leuke shops uit de etalage, de favorieten van deze maand.

Veel kinderen zijn in de zomer jarig (geweest) en zullen -net als mijn dochter- aan het begin van het schooljaar trakteren. Heb je nou geen zin om er zelf heel veel tijd in te steken, maar wil je er wel iets bijzonders van maken? Dan ben je bij Anne van Studio Kisa aan het goede adres. Zij is dol op knippen, plakken en ontwerpen en maakt dan ook met liefde handgemaakte feestmutsen, uitnodigingen, slingers én traktaties. Je kunt kiezen een pakket kiezen uit één van de thema’s op de site, maar ook speciaal iets laten samenstellen.  Op zoek naar inspiratie en tips? Volg dan ook zeker haar blog.

Dan Happy Girlz, speciaal voor kleine en grote meisjes die weer terug naar school of de opvang gaan. Natuurlijk willen zij er op hun mooist uitzien en Ramona helpt ze daar graag bij. Zij maakt de meest mooie haaraccessoires. Naast deze mooie producten, vind je er ook sleutel -en tashangers, om de outfit helemaal compleet te maken.  Wil je liever iets helemaal naar wens laten maken voor jouw prinsesje? Geen probleem. Neem gewoon even contact op met Ramona, zodat jullie samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Maar ook mama mag natuurlijk weleens verwend worden met een mooi sieraad. Zeker met speciale momenten. Stephanie van Zielsveel verkoopt sieraden, gemaakt voor het leven en de liefde. Met haar sieraden blijven die speciale momenten een blijvende herinnering. Misschien ben je wel net moeder geworden, of ben je iemand verloren die je heel dierbaar was? Voor dat laatste zijn er bijzondere assieraden en troostcadeaus verkrijgbaar. Uiteraard worden alle sieraden gepersonaliseerd, er is van alles mogelijk.

Neem gauw eens een kijkje in deze bijzondere shops! Ben jij alweer begonnen met werken?