Web
Analytics

Leve het buitenleven! Pak een lekker glas ijsthee, ‘plof’ in je hangmat en kom in nog zomersere sferen met de favorieten van deze maand! Je vind deze maand tuininspiratie, , het leukste buitenspeelgoed voor de kids én een zomerhobby voor jou. Veel lees, kijk en klikplezier!

Lig je in je hangmat, kijk je om je heen en komt tot de conclusie dat de tuin best nog wat gezelligheid kan gebruiken? Kijk dan eens bij de collectie toffe tuinposters van Becca’s Studio’s. Binnen willen we mooie decoratie om naar te kijken maar buiten is dat natuurlijk ook zo. Hoe vrolijk is deze mooie flamingo tuinposter! Een heerlijk zomers design om naar te kijken terwijl je gezellig met vrienden of alleen aan het lounchen bent. Flamingo’s zijn niet alleen mooi om hun kleur, ze hebben ook een relaxte uitstraling. Deze poster brengt je zeker weten in de chill modus!
Natuurlijk zijn er ook diverse andere design beschikbaar én je kan je eigen ontwerp laten maken. Elke poster is van stevig zeil en wordt geleverd met ringen zodat deze meteen opgehangen kan worden. De bedrukking is weerbestendig en makkelijk schoon te maken.

Als de kinderen het naar hun zin hebben, heb jij geen kind aan ze. Hoe gezellig om samen buiten en spelletje te doen! En dan niet zomaar een spelletje. Wat dacht je van een heus Reuze Yahtzee! Op kiddeaus.nl vind je het allerleukste buitenspeelgoed. Geen standaardcollectie maar echt originele artikelen. Van auto’s en loopfietsen tot water- en zandspeelgoed.
Wist je dat je de producten van Kiddeaus ook in het ECHT kan bewonderen en kopen? Ze werken samen met de leukste pop-up stores van Nederland, waar je een deel van ons assortiment meteen mee naar huis kan nemen. Het aanbod wisselt voortdurend zodat je telkens wat nieuws kan vinden!

Lange zomerse avonden buiten in de tuin. Ik hou ervan! In de winter vind ik het heerlijk om te haken aan een dekentje. Hoe verder het project komt, hoe warmer ik er op de bank bij zit 😉
Maar om dat nou in de zomer te doen is net niet wat. Maar de handwerkkriebels die blijven! Gelukkig bestaat Lilian’s Hobby met een geweldig leuke collectie borduurpakketten. Een perfecte zomerhobby met als resultaat een mooi aandenken. Van kleine, simpele pakketjes tot hele uitgebreide: je vind ze op de website van Lilian! Wordt dit jouw hobby deze zomer?