Web
Analytics

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Tjonge, wat een gek idee dat we straks alweer volop Sinterklaas aan het vieren zijn. November dus. En we hebben drie nieuwe favorieten voor je.

Bij Keano’z vind je de leukste kinderkleding, decoratie en accessoires. Een mooie webshop waar je ook gemakkelijk op merk kunt shoppen. Lijkt het je leuk om wat kleertjes live te shoppen? Organiseer dan bij jou thuis in samenwerking met Keano’z een leuke kledingparty. Van de totale verkochte waarde mag jij voor 10% één of meerdere kleertjes of accessoires uitzoeken. Wil je meer weten over de shop volg dan ook de blog!

Onze volgende favoriet is De Verrassingsmand. Wat 9.5 jaar geleden is begonnen als hobby, is inmiddels uitgegroeid tot een goedlopende shop met unieke cadeaus voor particulieren en bedrijven. Je vindt er verrassingsmanden -en pakketten voor verschillende gelegenheden.  Dit kan voor zowel kinderen als volwassenen. Alle pakketten worden met zorg en liefde ingepakt. Met mooi lint en een handgeschreven kaart wordt het een prachtig geheel.

Als laatste de mooie sieraden van Boho Jewelry. Zij verkopen prachtig, unieke en handgemaakte sieraden with a little Boho touch. Er wordt altijd gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, zoals halfedelsteen. Ook voor de kleine meisjes zijn er armbandjes en haaraccessoires. Zie jij een mooi sieraad, maar wil je een andere kleurstelling? Geen probleem. Mail dan gewoon even naar Lydique en overleg samen met haar wat jij zou willen.

We wensen je weer heel veel shopplezier in november!