Web
Analytics

Ooh, stop de tijd! Hoe kan het al mei zijn? Ongelooflijk. Toch is het zo en hopelijk laat het zonnetje zich gauw weer zien! Ook deze maand willen we graag dat je kennis maakt met een aantal toffe shops die aangesloten zijn bij de Online Etalage.

We beginnen met Mevrouw Schaap, de shop van Claudia.  Je vindt hier allerlei luxe baby -en kinderkamer producten van verschillende merken. Van kleding tot servies en van speelgoed tot bedjes. Je vindt het er allemaal. Ben je fan van een bepaald soort merk? Hier kun je gericht op zoeken, zodat je alle producten van dit merk op een rijtje krijgt. Wel zo handig toch?! En voor alle mama’s (en kindjes) die gek zijn op Wobbelen, ook de Wobbel vind je hier!

En ken je IMY van Lieke al? Ze maakt niet alleen de reuze handige planners speciaal voor de Online Etaleuze, maar ook prachtige geboorte -en trouwkaarten op maat. Lieke is grafisch ontwerpster en vind dit het leukste om te doen. Naast dit verkoopt ze ook posters, kaarten, invulboeken, invulkaarten en verschillende DIY producten. Kortom, je kunt hier terecht voor een compleet pakket voor je bruiloft of kraamfeest. Wil je nou meer weten over deze toffe shop en het portfolio eens inkijken? Neem dan ook een kijkje op haar blog.

Dan Purdies, de shop van Purdey. Zij verkoopt sieraden, tassen, sjaals en nog veel meer! Overdag werkt zij als leerkracht en in de avonduren en het weekend richt zij zich op haar shop. Ze is ook regelmatig te vinden op markten en braderieën. Verder is het mogelijk om een toffe sieradenparty bij haar te boeken. Ben je op zoek naar nieuwe accessoires voor je voorjaar -en zomeroutfits? Neem dan zeker eens een kijkje in de shop. Op de site staat precies uitgelegd hoe jij je sieraden en tassen van Purdies het beste kunt onderhouden, zodat je er nóg langer van kunt genieten!