Web
Analytics

Er is weer een maand voorbij wat betekent dat het tijd is voor de nieuwe favorieten!

Heb jij al de paassfeer in huis gehaald?

Bij Caatje’s Winkeltje vind je een originele paascollectie in landelijke sfeer bestaande uit decoratie en versieringen voor de paastakken maar ook prachtig tafellinnen. Eigenaresse Carinel maakte haar droom werkelijkheid en begon een cadeauwinkel in het pand naast hun kapsalon. Je kan zowel in de winkel als online terecht voor een groot assortiment landelijk bed en keukenlinnen en brocante woonaccessoires van o.a Clayre & Eef, in een sfeervolle romantische of stoere landelijke stijl. Carinel heeft een missie: van elk kadootje en iedere aankoop maakt ze een feestje voor de ontvanger! Ze pakt alle pakketten met de grootste zorg zelf in en zorgt altijd voor een kadootje bij iedere bestelling. Haar doel is om bij ieder pakket wat geopend word een glimlach op het gezicht van de klant te toveren.

Je kindje dragen is zo fijn! Ik heb mijn kinderen ook heel wat gedragen. Je word er steeds makkelijker in. Mijn tweede en derde waren erg kleine erwtjes die heel veel bij mama wilden zijn. Heel fijn maar je schiet niet echt op 😉 Op een keer had ik een van de twee in een draagdoek en ondertussen stond ik de ramen te lappen. De buurvrouw liep langs en vroeg vol verwondering wat ik dan toch in die doek had zitten. Ze vond het nogal bijzonder. Gelukkig is dragen tegenwoordig een stuk ‘normaler’! Denise Kunst van Morska Design vindt het heerlijk om samen met jou tot een mooie keuze te komen voor je drager. Of je nu voor een wrap conversion kiest, een mooie stof uit haar voorraad kiest, of haar vraagt om voor jou te gaan zoeken naar de perfecte drager? Het resultaat wordt een fijne drager die voor jou en je kindje zoveel mogelijk comfort geeft. Ze besteed veel tijd en aandacht aan het hele traject. Ook als je kiest voor (alleen) accessoires of andere producten uit haar shop, zet ze graag een stapje extra. Ben je op zoek naar een drager voor je kindje? Neem een kijkje op de site en samen met Denise kom je ongetwijfeld tot de beste keus!

Op zoek naar een origineel cadeau? Iets waar er geen 13 in een dozijn zijn. Kijk dan eens bij Tis van Peet. Er zijn slechts een aantal artikelen standaard in het assortiment opgenomen. Met grote regelmaat worden nieuwe items toegevoegd. Dat maakt Tis van Peet zo uniek! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit thermometerhuisje nu de lente in aantocht is?

Wat je ook zeker niet mag missen: de nieuwe Vergeet-mij-niet Geluksengeltjes en -speldjes! Hiermee steun je een prachtig initiatief. De Geluksengeltjes en –speldjes staan symbool voor een toekomst zonder Alzheimer. De opbrengst van deze engeltjes en speldjes en gaan naar Verpleeghuis Liemerije afdeling De Sering in Duiven. Tis van Peet is ook regelmatig te zien op events. Hou voor locaties de website in de gaten.