Web
Analytics

Oh wat worden we toch blij van die beginnende voorjaarstekenen. De zon laat steeds meer van zich zien en er zijn ook al wat krokussen die tevoorschijn zijn gekomen. Toch is maart nog erg onvoorspelbaar wat betreft het weer. We houden dus met alles rekening en stellen drie favoriete shops aan je shop, die elk op hun manier iets voor jou kunnen betekenen deze maand.

Madame la Poule, het klinkt al zo betoverend. Het is een vrolijke shop met woonaccessoires, stationery en cadeautjes. Sonia, de eigenaresse, heeft een liefde voor interieur, post, papier en illustraties. Ze kan er geen genoeg van krijgen en wil dat graag met jullie delen! Speciaal voor de lente en de zomer die eraan komen, heeft ze prachtige Deense rice producten voor je uitgezocht.  Het shoppen zelf is al een feestje, maar wil jij je bestelling ook nog feestelijk laten inpakken? Geef het even aan in de winkelwagen. Sonia zorgt met liefde voor een mooi ingepakte bestelling! Voor leuke acties kun je haar blog volgen!

De volgende shop die we graag aan je voorstellen is Leuke Regenjasjes van Ingrid. Hier vind je mooie Hublot regenjassen, laarsjes, poncho’s en sjaals. Waarom Hublot? Tijdens een vakantie in Bretagne kwam Ingrid ze tegen en was op slag verliefd. De kleuren, kwaliteit, de mooie binnenvoering; het klopte. Terug in Nederland heeft ze contact met hen opgenomen en is sindsdien de enige leverancier van de Hublot regenjassen. Voorheen verkocht ze alleen kindermaten, maar sinds vorig jaar ook voor volwassen maten. De regenjassen zijn wind -en waterdicht en hebben een binnenvoering met typisch Bretonse blauw-witte streepjes van 100% katoen.

Als laatst de zoete shop van Lotte en Inge, namelijk Tiny Biscuits. Zij hadden allebei een goedlopend eenmansbedrijf, maar waren op zoek naar meer. Zij wilden een goedlopende meermanszaak, en zo ontstond Tiny Biscuits. Een shop vol met toffe kidsitems, stationery en handgemaakte accessoires. Lotte is gespecialiseerd in het grafische werk en marketing. Inge in het handwerk en plannen. Ze bundelen hun krachten en dat heeft hun droom waar gemaakt. Hun producten zijn ook te vinden in een aantal stenen winkels en concept stores. Wil je op de hoogte blijven van al hun ontwikkelingen? Volg ze dan zeker op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief.