Web
Analytics

Wauw, het is alweer juni. De mooie dagen zijn begonnen, het einde van het schooljaar is in zicht. Tijd voor wat verandering in je interieur, juffen -en meesterbedankjes en zomerspeelgoed voor je kids. We laten je deze maand kennis maken met drie nieuwe favorieten die je hierbij kunnen helpen.

In de zomer gaan je kids meer buiten spelen. Zeker als het straks vakantie is. Hoe fijn is het om dan leuk buitenspeelgoed in je tuin te hebben staan. Sassefras Meisjes Speelgoed heeft het leukste speelgoed, speciaal voor meisjes van 2 tot 6 jaar oud. “Meisjes zijn zo verschillend, hebben zoveel interesses”, aldus Saskia, eigenaresse van deze shop. Je vindt er niet alleen de echte standaard meisjes dingen, maar juist ook speelgoed voor de wat stoerdere meisjes. Naast het buitenspeelgoed vind je er ook leuk binnenspeelgoed en knutselmateriaal. Handig voor de wat regenachtige dagen!

Maar voordat de vakantie van start gaat, is het tijd om het schooljaar af te ronden. Misschien moet er zelfs afscheid worden genomen van de peuterspeelzaal, omdat het tijd is voor de basisschool? Een leuk bedankje voor de juf of meester mag dan niet ontbreken. Bij Handmade By Dena vind je leuke persoonlijke cadeautjes, met liefde gemaakt. Het zal altijd een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Uiteraard kun je er ook terecht voor geboorte -of huwelijkscadeautjes. Of zoek je iets nieuws voor op de kinderkamer? Kijk eens rond in deze veelzijdige shop.

Als laatst stellen we Liefde Keer 3 aan je voor. Een winkel waarbij je de liefde meteen zult voelen. Ze verkopen interieur producten speciaal voor volwassenen, maar ook voor je kinderen en/of baby. De meubels die ze verkopen hebben ze zelf gerestyled met krijtverf van Abbondanza. Deze is ook verkrijgbaar in de shop. Naast de meubels, vind je er ook leuke decoratie -en opbergproducten. Wil je meer weten over deze bijzondere shop? Volg dan ook hun blog, hier vind je meer over hun passie voor meubels en het restylen ervan. Zeker de moeite waard.

Geniet deze maand van het zonnetje en bereid je voor op de vakantie! Niet vergeten een kijkje te nemen in deze leuke shops!