Web
Analytics

Zit je klaar? We hebben namelijk weer hele leuke favorieten voor je. Drie shops die je écht wilt leren kennen. Ieder met hun eigen unieke producten. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Als eerste ByBean, de shop van Eline. Zij is ontwerpster van eigenzinnige en unieke postkaarten, posters en accessoires. Ben je meer opzoek naar maatwerk, zoals een logo of visitekaartjes? Ook grafisch werk in opdracht is een optie. Verder kun je in haar shop ook terecht voor mooie melamine bekers, Happy Socks of goodie pakketjes. Sinds kort besteedt ByBean het inpakwerk van de producten uit aan mensen met een ontwikkelingsstoornis. Op deze manier probeert Eline maatschappelijk een steentje bij te dragen. Absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Dan de bijzondere shop Millows. Hier kun je terecht voor een perfect gepast cadeautje voor iedere gelegenheid. Bij ieder product heb je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen en alles mooi in te laten pakken. Wanneer je een account aanmaakt, kun je gebruik maken van de extraatjes. Zo kun je op de kalender aangeven wanneer de volgende gelegenheid plaatsvindt en ontvang je een week van te voren een herinnering. Daarnaast spaar je bij iedere bestelling hartjes, die je uiteindelijk korting kunnen bieden. Vergeet ook vooral jezelf niet!

Als laatst de veelzijdige Mijn Gekkegeit. Eén van de grootste online speelgoedwinkels in Nederland. Ook voor traktaties en inpakbenodigdheden kun je hier terecht. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je vindt het bij Mijn Gekkegeit. Ook aan de volwassenen is gedacht, want zelfs woondecoratie en boeken vind je in hun collectie. Ook in deze shop kun je sparen voor korting, met de zogeheten spaargeiten. Je kunt zelf kiezen wanneer je je spaarpunten inzet. Hoe meer punten, hoe meer korting. Alle artikelen worden feestelijk ingepakt, het is dus altijd een feestje!

Heel veel plezier met het ontdekken van deze leuke shops!