Web
Analytics

Wauw, een nieuw jaar is van start gegaan. Een fris begin! Hopelijk neem je mooie herinneringen mee en ga je een geweldig jaar tegemoet. We starten het jaar direct met een aantal van onze favorieten, want ook in 2018 vertellen we je graag over hen!

Post & Papier is dé shop voor creatieve papierwaren met een gouden randje. Deze mooie webwinkel wordt gerund door Anouk. Vanuit haar passie voor papier, snailmail en postcrossing ontstond vijf jaar geleden haar bedrijf. Inmiddels verkoopt ze producten van haar eigen lijn Nouk & Co en vele andere populaire merken met toffe papierwaren en stationery producten. Houd jij van echte post, plannen en inpakken, dan mag je een online bezoekje aan deze winkel niet afslaan.

Dan de originele site van Kim genaamd ‘Ontdek je bestemming’. Met deze site wil ze zoveel mogelijk mensen inspireren om vaker de dagelijkse sleur achter zich te laten om zo een nieuw stukje van de wereld te ontdekken. Kim heeft al veel van de wereld gezien en op haar site deelt ze diverse tips, verhalen en informatie over de meest prachtige plekken van de wereld. In haar shop vind je leuke accessoires die handig kunnen zijn tijdens je reis. Neem eens een kijkje op deze inspirerende site!

Als laatst de shop Petit Lamour met prachtige en unieke sieraden. Met zorg en liefde gemaakt door Judith, voor allerlei speciale momenten. Sieraden met een verhaal. Om te gedenken of juist om te vieren. In 2018 komt er een geheel nieuwe collectie, hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Zo wordt het mogelijk een sieraad te laten maken met moedermelk. Een prachtige herinnering aan een bijzondere tijd met je kindje. Een bezoekje aan de site is dus zeker de moeite waard.

We wensen je een prachtig 2018 en opnieuw veel shop -en leesplezier bij de Online Etalage!