Web
Analytics

Wauw, midden zomer alweer. Wat gaat het hard hè?! Misschien ben je op dit moment wel heerlijk op vakantie? Of ben je al geweest? We hopen in ieder geval dat je geniet en je even tijd hebt om de nieuwe favorieten van deze maand te leren kennen.

We beginnen met Just Joli. Een prachtige online sieradenshop van Kathleen uit België. Hier vind je stijllvolle en eigentijdse sieraden voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Voor iedere gelegenheid is er wel iets moois te vinden. Just Joli wil jou het gevoel geven dat je hebt bij het krijgen van een complimentje; ‘Little things, make happy days’. Altijd up-to-date en trendy, tijdloze collecties van een reeks Europese merken zullen altijd zorgen voor een perfecte match!

Ontdek het nu.

Dan Passie Bloom, van de altijd zo positieve Ayla. Deze sprankelende jongedame wil met haar shop laten zien dat kleur juist voor een warme omgeving kan zorgen. Ze houdt van de Hollandse ambacht in combinatie met Scandinavische woonaccessoires in pastelkleuren. Met liefde deelt ze dit met anderen. Kaarten, posters, kussens, vaasjes, kaarsen, je vindt het er allemaal. Ontdek de kracht van het combineren van meegaan in de tijd, maar toch je eigen stijl behouden. Ayla helpt je graag!

Als laatst delen we de vrolijke shop van Saskia met je. Zij is illustrator, maar houdt ook van het werk van haar collega’s. Zij is daarom ook heel trots het werk van deze illu-sterren in haar shop te hebben, in de hoop dat ze jou inspireren en de illu-ster in jezelf laten ontdekken. Je vindt de illustraties niet alleen op papierwaren, maar ook op kussens, pins en tijdelijke tattoos. En wakkert het nou de illu-ster in jezelf aan? Volg dan een illustratie -of stempelworkshop en ontdek de ster in jezelf.

Geniet nog van je dag en laat je inspireren door de mooie producten van deze bijzondere shops!