Web
Analytics

Een nieuwe maand alweer, en dus nieuwe favorieten. Het is elke keer een klein feestje om wat te mogen vertellen over onze leuke aangesloten shops en blogs. We hebben er weer drie gekozen en willen ze graag aan je voorstellen.

We beginnen met Bieb-a-Boo. Deze vrolijke shop heeft alles voor kleine mensjes en grote meisjes. Volgens Bilitis zijn grote meisjes, volwassen vrouwen die gewoon nog van kleurtjes, bloemetjes en andere vrolijke dingen houden. Een vrolijke shop dus. Je vindt er echt van alles. Veel van de producten maakt ze zelf, zoals tassen, sieraden, knuffels en kleding. Bieb-a-Boo is ontstaan toen Bilitis net moeder was geworden van hun oudste zoon. Ze maakte toen knuffels en langzaam heeft ze haar assortiment uitgebreid met nog veel meer leuke handgemaakte producten. Wil je graag zelf creatief aan de slag gaan? Er bestaat ook de mogelijkheid voor een eettafelworkshop, gewoon bij jou thuis. Neem maar gauw eens een kijkje op de site en ontdek wat voor leuks er te vinden is!

De volgende shop staat in het teken van baby -en kinderproducten. Het assortiment bestaat vooral uit bijtsieraden en ‘aan-tafel’ accessoires. We hebben het over Moderne Moeders van Wendy. Haar droom was altijd al om een eigen winkel te openen en dat is gelukt. Alle producten die in de shop staan worden altijd van te voren uitvoerig getest bij Wendy thuis voor ze in de webwinkel komen. Zo weet Wendy ook zeker dat de producten doen waar ze voor staan. Heb je een bepaald merk waar je echt enorm fan van bent? Op de site kun je hier gemakkelijk op zoeken, want alle merken staan netjes gesorteerd. Wil je meer weten over de ontwikkeling van je baby –en/of kind? Volg dan ook zeker de blog van Wendy. Deze vind je terug op de site.

Als laatst willen we Webshop Ladybug aan je voorstellen. Een vrolijke shop, met veelal handgemaakte producten. Webshop LadyBug staat voor een sprankje geluk, omdat je ook altijd een goed doel kunt steunen met je aankoop. Hier zijn de zogenaamde ‘geluksproducten’ voor bedacht. Deze shop van Daniëlle heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Nu weet ze eindelijk wat ze écht leuk vindt, namelijk het maken van persoonlijke vilten boekenleggers en handlettering kaarten. Deze maakt ze speciaal op maat voor jou. Ook zijn er losse producten in de shop te bestellen, zoals postkaarten, labels, stickers en stempels.