Web
Analytics

Heerlijk hè, om in de herfst lekker in huis aan de gang te gaan. Alles lekker even poetsen, opfrissen en opnieuw stylen. Zo breng je de Herfst ook naar binnen. Een prachtig seizoen, vind ik zelf! Zeker met de zon die dan zo prachtig door de goudkleurige bladeren schijnt. Wij verzamelden drie shops die je kunnen helpen bij je styling in en om huis.

We beginnen met Katoo & Zoo. Een prachtig online winkeltje met unieke woonaccessoires en vintage items. Ook vind je er prachtige stationery producten. Het assortiment is reuze, en je kunt er dan ook uren rondneuzen. Kijk ook eens bij de fairtrade producten. Hier vind je woonaccessoires gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen. Door de vintage uitstraling, geven de producten direct een herfstige sfeer. Neem zeker eens een kijkje!

Dan Liefde Keer 3. Het interieurwinkeltje waar je de liefde meteen voelt! Je vindt hier mooie interieur producten voor woon, kind -of babykamer. Voor ieder wat wils dus. Alle meubels zijn door de eigenaren van de shop gerestyled met de mooiste krijtverf, welke ze zelf ook verkopen in hun shop. Je vindt hier onder andere ook heerlijk zachte plaids, fijn om te gebruiken op de bank tijdens de koude herfstdagen. Ben jij al verliefd?

Als laatst het stoere en landelijke winkeltje van Caatje, ofwel Caatje’s winkeltje. Ook hier is de keuze reuze op het gebied van huisdecoratie. Je vindt hier niet alleen spulletjes voor het woon -en slaapgedeelte, maar zelfs voor badkamer en keuken. Zo breng je de brocante look écht overal in huis! Ben jij stiekem al op zoek naar mooie Kerstdecoratie? Dan ben je hier echt aan het goede adres. Hangers, linnen, servetten..,je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het hier!