Web
Analytics

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…..
Net als juf Ank hebben een aantal shops van de Online Etalage een hele specifieke eigen stijl. Van Monochrome tot Superhelden. In dit blog zetten we drie webshops in de spotlights. Laten we dit op z’n juf Anks even gestructureerd aanpakken.

We trappen af met de webshop Monochrome and More. Als groot fan van zwart-wit word ik heel blij van deze webshop! De leukste, schattigste en stoerste monochrome baby- en kinderkleding shop je hier gemakkelijk en online. Van maatje 56 tot en met 164. Grotere maat nodig of heb je specifieke wensen? Eigenaresse Karin denkt graag met je mee en is altijd in voor originele ideeën. Bij Monochrome and More vind je onder andere unieke bedrukte shirts, strijkapplicaties, super comfortabele handgemaakte babyleggings, slingers en nog veel meer!

Als tweede in de rij vertellen we graag meer over 3 Kleine Draakjes. Een webshop met kleding, speelgoed, accessoires met een uniek design. Zoals deze stoere baggy jurk met zakken voor stoere meiden! Dit jurkje valt lekker nonchalant, zo kan jouw kleine meisje zich lekker vrij bewegen. De jurk is gemaakt van heerlijk zachte comfortabele joggingsstof. Lekker warm en comfortabel dus! Combineer de jurk bijvoorbeeld met een stoere bikerlegging die je ook in de webshop vindt. En weet je wat zo leuk is? Je kunt zelfs matchen met je dochter want de jurk is ook in jouw maat verkrijgbaar! Twinning is winning! Misschien ook een leuk idee voor juf Ank en alle meisjes uit haar klas? Wellicht schept het een band 😉

Tot slot: een webshop voor echte superhelden. Eigenaresse Monique is als trotse manager van de superhelden het grote brein achter deze webshop. Bij Superhelden-kinderkleding vind je niet alleen kinder(verkleed)kleding maar ook een ruim assortiment accessoires voor de kinderkamer en speelgoed. Allemaal in het superhelden thema. Als je dan toch even op de site gaat kijken, maak jouw kind dan meteen lid van de enige echte Superhelden club. Je krijgt dan toegang tot de speciale Clubpagina, hier vind je regelmatig scherpe aanbiedingen en extra’s die alleen gelden voor Clubmembers!

Dag dag allemaal! Tot de volgende keer, voor je het weet zien we elkaar wel weer.