Web
Analytics

Jaaa….het is bijna weer zover de leukste kinderkamerchallenge van Nederland gaat 20 september van start! Ook deze keer willen Petra (Thuis Ontwerp) en Jenny (Jenny’s Ambachtswinkel) je inspireren om samen met hen een mooi ontwerp te maken voor de kamer van je kids.

Het is de 2de keer dat Petra en Jenny de kinderkamerchallenge organiseren en ook deze keer is deelname helemaal GRATIS!! Met de challenge willen ze ouders helpen een goed, doordacht, mooi en haalbaar plan te maken.

De challenge duurt 11 dagen en er is een maximum van 100 deelnemers. Dit om te zorgen dat iedereen de aandacht krijgt die ze nodig hebben. Het doel is om aan het einde van de challenge een ontwerp klaar te hebben voor de allermooiste kinderkamer. Je gaat van alles doen, met een beetje hulp van de dames, zoals het maken van een moodboard, kleuren uitzoeken, plattegrond maken, decoratie uitzoeken, boodschappenlijstje maken, plannen van de werkzaamheden.

Elke dag om 08.00 ontvang je een mailtje. Met elke dag een ander onderdeel. In die mail staat het thema, inspiratie advies waar je op moet letten, informatie: welke websites er bijvoorbeeld leuk zijn enz.

Daarnaast is er weer een besloten facebookgroep waar je tips, leuk gevonden artikelen en je eigen ontwerp (en delen daarvan) mag plaatsen. In de dagen van de challenge zijn Jenny en Petra ook erg actief op de groep en proberen overal tips, advies en bewondering op te geven.

Ik ga ook gezellig meedoen met de kinderkamerchallenge! De 3 kinderkamers kunnen een update gebruiken en ik een hoop inspiratie om dat te doen! Ik ga je op de hoogte houden van mijn voortgang tijdens deze challenge en je laten zien hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan met je interieur in samenwerking met professionals.

Noteer 20 september in je agenda en schrijf je in, om net als mij, mee te doen aan deze superleuke kinderkamerchallenge!

Liefs, Elke