Web
Analytics

Nu Kerst in zicht is, is het ontzettend leuk om samen gezellig met je kids aan de slag te gaan. Of juist even helemaal alleen tijdens een moment voor jezelf. Wij hebben een aantal inspirerende creatieve shops voor je op een rijtje gezet met leuke DIY producten.

Bij Confetti op Tafel vind je de meest originele knutselproducten voor kinderen. Zo vind je er 3D-verf, maar ook leuke mozaïeksets en foam clay. Heerlijk om lekker tijdens een woensdagmiddag mee aan de slag te gaan. Wil je nou urenlang knutselplezier beleven met je kids? Bestel dan zo’n leuke knutselbox. Nu ook verkrijgbaar in thema winter en advent.

Ook Sien en Co heeft hele leuke knutselpakketten, zowel voor jongens als meisjes. Daarnaast kun je ook op categorie en leeftijd selecteren, zodat je altijd een passend pakket vindt.  Naast de shop heeft Sien en Co ook een creatieve blog met daarop allerlei creatieve ideeën. Ben je op zoek naar leuke kleur –of bouwplaten? Kijk dan eens bij de freebies op de site.

Als laatst delen we nog graag de creatieve producten van Mijn Gekkegeit. Speciaal voor volwassenen, omdat het ook voor jou weleens lekker is om te kunnen ontspannen. Creatief aan de slag gaan kan echt even je hoofd leegmaken. Heerlijk. Je vindt hier mooie papierpakketten, (invul)boeken en kalenders met creatieve recepten. Want ook in keuken is er ruimte voor creativiteit.

Houden jouw kinderen ook zo van knutselen?