Web
Analytics

De werkplek van Meta

Ik heb al heel wat werkplekken gehad sinds ik in 2009 startte met mijn webshop. Van zolder naar de keukentafel in ons oude huis en hoppekee naar een tijdelijk bureautje in ons nieuwe huis om tussen het klussen door te kunnen werken aan bestellingen tot mijn werkkamertje klaar zou zijn. Daar had ik een mooie plek en heb ik na de verhuizing in 2010 wat jaren heerlijk zitten werken, tot ik met A lot of Happiness uit het kamertje groeide.

Om te voorkomen dat al mijn werkspullen het hele huis over zouden nemen was het hoog tijd voor de volgende stap, er kwam een atelier. Een hele ruimte voor mij en mijn werk, wauw! Daar werk ik nu en het is mijn allerfavorietste plek.

Deze zomer is het al weer 2 jaar geleden dat het atelier gebouwd werd en echt waar…. ik vier er nog steeds elke dag een feestje (behalve als ik te lang mijn kleurrijke chaos niet achter m’n kont heb opgeruimd, ik kan niet tegen chaos!) (waarom er dan toch chaos kan ontstaan is weer een heel ander verhaal, stay tuned!)

Het is mijn favoriete plekje waar ik heerlijk kan werken aan allerlei moois. Waar ik grote dromen droom en soms gewoon fijn naar buiten zit te staren terwijl ik muziek luister en totaal niks nuttigs doe (wat juist weer heel nuttig is, ook weer een ander verhaal. Joh, ik heb nog zo veel te typen!).

Het is mijn eigen bubbel in deze grote wereld, voor mij is dit a lot of happiness! In het atelier is er lekker veel licht aan de ene kant door de grote ramen en aan de andere kant van het atelier is het iets geheimzinniger en donkerder door een muurtje dat ik er persé wilde laten staan tijdens de verbouwing.

Goede keus want ik ben dol op dat muurtje, en het was zo logisch die te laten staan want mijn favoriete kastje met heel veel laatjes past er precies tegenaan.

Ook Tatum #oudstedochter vind het er fijn en schuift regelmatig aan als ze thuiskomt van school of werk om haar belevenissen te bespreken en Denise #jongstedochter komt er ook graag om met grote ogen al mijn kleurrijke schatten te bewonderen.

Jij hebt vast en zeker ook een favoriet plekje, misschien ook wel je werkplek of juist een heel ander plekje. Ik ben wel benieuwd! Heb jij ook een favoriete plek om fijn te dromen, te doen waar je graag mee bezig bent, totaal ontspannen kan zijn of juist heel druk kan doen?

Vertel vertel! Ik ben wel nieuwsgierig en lees graag mee over mooie plekjes in de reacties.

Vrolijke groet Meta

Hallo! Ik ben Meta, moeder van 2 meiden, vriendin van mijn beste vriend, theeleut, ondernemer en gek op kleur.

Mijn favoriete plekje is in mijn atelier-shop, vanuit daar run ik met heel veel plezier mijn webshop A lot of Happiness.

Hier bij de Online Etalage lees je ook mee met mij als ondernemer en mezelf, momenten van voor en achter de schermen, dat wat ik beleef, doe en waar ik over na denk. Ik deel dat met jou, om elkaar te inspireren. Tof als je meedoet door te reageren ♥