Web
Analytics

De maanden vliegen voorbij. Zeker die periode vlak na de zomervakantie. Voor je het weet is het alweer Herfstvakantie. Kortom; tijd om weer drie favorieten met je te delen. Shops die je de Herfst goed laten beginnen.

We beginnen met Project-3. Een shop vol met toffe stationery en papierwaren. De meeste producten zijn zwart/wit, maar voor de kleurliefhebbers zijn er ook enkele producten waar kleur in te vinden is. Deze shop is van Aly. Zij is in 2016 begonnen met Project-3, nadat zij een creatieve opleiding heeft gevolgd. Opnieuw heeft zij haar creatieve brein ruimte gegeven, waaruit mooie ontwerpen zijn gekomen met prachtige quotes. Quotes met een knipoog, of die je juist helpen het leven te relativeren. Neem zeker een kijkje als jij je interieur wilt opleuken met deze posters en kaarten!

Dan gaan we nu verder met Mijn Armbandjes van Chantal. Deze jonge dame verwerkt graag dierbare herinneringen in bijzondere sieraden. Zo kun je een sieraad met persoonlijke tekst of foto laten maken. Verder kun je er ook terecht voor tassen, portemonnees en kaarten. Regelmatig is Chantal te vinden op markten, zodat je haar producten live kunt komen bewonderen. Vergeet geen kijkje te nemen in haar agenda. Op haar blog vind je leuke inspiratie en winacties. En oja, ben jij al VIP? Je krijgt dan exclusieve kortingen en als eerste op de hoogte van de nieuwste nieuwtjes!

Als laatst delen we Little King Arthur, een online conceptstore voor kids van 0 t/m 6 jaar oud. Hier vind je unieke merken die niet of nauwelijks verkrijgbaar zijn in Nederland. In 2015 is Marilyn begonnen met deze shop uit liefde voor kinderkleding en accessoires. In deze shop vind je dus merken die uniek zijn. En niet alleen dat, ze zijn verantwoord! Gemaakt onder verantwoorde omstandigheden en van verantwoorde materialen. Zij noemen hun producten dus ‘schoon’. Vind jij dit net zo belangrijk als de dames van deze shop? Neem dan absoluut een kijkje.