Web
Analytics

Joe Hoi yes en blij! De zomer komt steeds dichterbij!
Deze maand staat in het teken van Moederdag. Er is zoveel meer leuks te geven dan een bos bloemen en een XL-doos Merci. Wij hebben drie toffe cadeau ideeën uit de favoriete shops van Mei 2018 voor je op een rij gezet.

Wil je een wel heel bijzonder cadeau geven waar je meerdere mensen blij mee maakt? Geef dan een Handje vol geluk of een van de andere mooie creaties van een van onze favorieten van Mei: Wobby Hobby. Eigenaresse Mirjam heeft een hele bijzondere en mooie missie. De opbrengst van haar verkopen gaan naar een goed doel. Het goede doel waar zij voor staat is het Ronald McDonald Huis te Veldhoven. Hier verblijven gastgezinnen gedurende een bepaalde tijd omdat ze een ziek kindje hebben. Haar bijdrage voor het goede doel is een klein beetje geluk geven in deze moeilijke tijd. Mirjam zegt: “Ik maak een cadeautje voor deze kinderen en hun ouders en dat noem ik een Handje Vol Geluk. Hierin zitten een aantal symbolen van geluk, waaronder een bescherm engeltje wat ik zelf heb gemaakt.” Prachtig toch!

Bij Tante Truus vind je alleen maar leuke dingen waar je vrolijk van wordt. Leuke cadeaus en kleding om te geven of zelf te houden. Een origineel en heel persoonlijk cadeau waar wij meteen enthousiast van worden: Kletspot Mamalief. MAMALIEF is een ideaal cadeau voor alle moeders. De pot bevat 54 kaartjes waarvan 45 die je zelf naar eigen idee moet invullen.
Laat moeders glimlachen om de leukste herinneringen en bedank haar op deze prachtige manier!

Elke keer als ik mijn tas weer eens een keer opruim verbaas ik mij over alles wat ik tegenkom. Potloden, een verdwaald koekje, papiertjes, een auto’tje enz enz. Een tas is áltijd een goed idee, want wat nemen we toch veel mee. Deze fijne vilten tas van Leuke Frutsels is bedrukt met een wel heel erg toffe tekst. De tas heeft een fijne afmeting en is dus perfect voor een dagje shoppen, een uurtje sporten of voor een dagje uit. Multifunctioneel dus, net als moeders 😉
Vul de tas met nog een aantal kleine cadeautjes en je hebt een leuk en bruikbaar cadeau voor moederdag!

Veel plezier met het verder ontdekken van deze favorieten!