Web
Analytics

Die tijd van het jaar dat je tijdens de vakantie eens terug kijkt naar hoe de dingen nu gaan, wat je anders zou willen. Wil je alle ideeën voor je huis nou eens echt omzetten in een concreet plan? Eindelijk je kledingkast eens onder handen nemen omdat er van alles in ligt wat je nooit aantrekt?
Met de favorieten van deze maand pak jij al deze punten na je vakantie aan!

Tijdens een mooie zomeravond zit je met je lief in de tuin. Jullie hebben het maar weer eens over de plannen met het huis. Want eigenlijk moet er hoognodig geschilderd worden, een nieuw behangetje zou ook niet gek zijn en als jullie dan toch bezig zijn zou je het liefst ook de meubels een heel anders neer willen zetten. Maar, wat houdt jullie tegen? Dat is het feit dat je niet zeker weet dat als jullie aan de slag gaan je ook dat resultaat krijgt wat je voor ogen hebt. En dus gaan de plannen maar weer de kast in.
Wij weten wie jij nodig hebt. Petra van Thuis Ontwerp! Zij maakt een 3D visualisatie van jouw woonwensen. Daarnaast helpt ze jou als interieurstyliste ook op haar geheel unieke wijze om precies die sfeer in jouw huis te creëren waar jij naar op zoek bent. Doordat alles duidelijk in beeld wordt gebracht weet jij zeker dat als je aan de verbouwing begint, je ook het resultaat zal krijgen wat je voor ogen hebt.

Wist je dat….De eerste indruk die je nalaat wordt in slechts 0,2 seconden voor 7% bepaald door de inhoud van het gesprek. Maar liefst 93% wordt bepaald door je uiterlijk, je kleding, je lichaamshouding en je stemgebruik. Kortom…, die uitstraling van jou is heel belangrijk. Jouw eigen stijl is heel belangrijk. Maar weet jij wat écht jouw stijl is?
Veronika van StylExperience helpt jou om je eigen stijl te leren kennen. Iedereen is uniek, iedereen heeft zijn of haar eigen favoriete kleuren en iedereen heeft een eigen stijl. En daar ga je samen met Veronika achter komen. Ze neemt ook graag met jou je eigen kledingkast eens goed onder handen. En dan op zo’n manier dat jij jouw kleding met nieuwe ogen gaat bekijken. Ze gaat je nieuwe combinaties laten zien waardoor je schatten in je eigen kledingkast ontdekt.