Web
Analytics

Zijn jullie het jaar ook zo spetterend begonnen? Wij zijn 2017 met een mooi vooruitzicht gestart, want Shops with Love wordt vanaf februari De Online Etalage. Uiteraard kun je hier alle shops en blogs ook weer terugvinden. Natuurlijk zetten we ook deze maand weer graag drie favorieten voor je op een rijtje.

Ten eerste zetten we Kadootjes Online graag in het zonnetje. In deze shop van Jeanet en Pien vind je de meest originele handgemaakte cadeautjes. Van kaarten tot woonaccessoires en van zeep tot tassen. Je vindt het er allemaal. Weet je nou niet wat je moet kiezen? Een kadobon of kadopakketje kan je wellicht verder helpen. De pakketjes zijn in allerlei verschillende thema’s verkrijgbaar. Om het nieuwe jaar goed in te luiden, ontvang je de hele maand 10% korting op alle kaartenhouders, kaarten/poster hangers en woonkettingen.

Dan Monkeys Design. Een fijne shop om deze maand eens te bezoeken. Zeker als je op zoek bent naar nieuwe voorjaar outfits voor je kleine kerel(s). Deze shop verkoopt uitsluitend jongenskleding, welke geheel met de hand zijn gemaakt door de creatieve Margreet. Met het samenstellen van de collectie wordt altijd rekening gehouden met de leefstijl en belevingswereld van jongens. Je kunt er terecht voor stoere longsleeves en shirts. Wil je op de hoogte blijven van de collectie? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Als laatst willen we Cindy aan je voorstellen. Zij heeft een blog en shop in één, genaamd Cosy by Cindy. Hier kun je altijd iets leuks vinden. Cindy deelt graag toffe DIY’s en wooninspiratie met je, maar daarnaast schrijft ze ook graag over haar eigen creaties die ze maakt met de Silhouette Cameo. De mogelijkheden zijn oneindig, en deze deelt ze dan ook graag met jullie op haar blog. Wil je graag één van haar creaties bestellen? Stuur haar dan een mail. Houd wel rekening met een langere levertijd i.v.m. verzenden vanuit Duitsland.
* Cosy by Cindy heet nu Liefs van Cindy *

Veel plezier met het verder ontdekken van deze favorieten!