Web
Analytics

De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken. Zijn jullie al helemaal in de feestdagen stemming? We delen graag weer drie favorieten met jullie en wellicht vind je er hét last minute Sintcadeau of perfecte Kerstcadeau.

We beginnen met Lotjes Lokjes. De hippe meiden webshop van Marieke, waarin ze vrolijke haaraccessoires verkoopt. De shop is ontstaan vanuit de hobby om bij elk outfit van haar dochtertje een passende haaraccessoire te vinden. Uiteindelijk besloot ze materialen in te kopen en zelf aan de slag te gaan. Dit resulteerde na veel tijd en geduld in een mooie shop met veel haarspeldjes, strikken, bloemen -en sieraden. Heb jij (een) dochter(s)? Neem zeker even een kijkje in deze gezellige shop!

Dan de stoere en stijlvolle sieraden van Studio47. Louise is deze shop gestart in 2006. Altijd droomde ze van een eigen bedrijfje. Ze wilde graag creatief aan de slag, en dat doet ze nu al ruim 10 jaar. Sinds twee jaar richt ze zich alleen nog op sieraden die ze helemaal zelf ontwerpt en maakt. Ze houdt niet van bling bling, wel van stoer. Dat vind je dan ook terug in haar shop. Verder biedt ze je de mogelijkheid zelf aan de slag te gaan met DIY pakketjes die ze zelf heeft samengesteld.

Als laatst delen we graag de shop Katoo & Zoo. Hier vind je hele bijzondere vintage en fair trade woonaccessoires. Zowel voor kinderen als volwassenen vind je echt van alles. Posters, kapstokjes, maar ook fotoboeken en tekstborden. Het assortiment is zeer breed. Zoek jij nog sfeervolle producten voor in huis? Neem dan zeker een kijkje. Je zult er vast en zeker ook hele unieke cadeautjes kunnen vinden.