Web
Analytics

Volop zomer! Met de zomerzon die langzaam in de zee zakt zetten wij voor jullie weer 3 toffe webshops in de zonnestralen. Deze maand drie originele webshops met zeer toegewijde eigenaresses en een bijzonder assortiment!

We wensen je een heerlijke zomermaand, geniet  van de mooie dagen!

De Educadora webshop van Suzanne van der Star staat deze maand in een van onze spotlights. Een website waar ouders van kids met aandacht en concentratieproblemen en prikkelverwerkingsproblemen hun hart kunnen ophalen. Niet meer uren zoeken op het  web naar dat ene hulpmiddel waar je naar op zoek bent. Suzanne heeft dat al voor je gedaan!

Suzanne is Orthopedagoog en vanuit haar praktijk kwamen ouders vaak met vragen over de aanschaf van speciale producten en hulpmiddelen. Vaak struinde ze dan uren het internet af om ouders vervolgens goed te kunnen adviseren. Op die manier ontstond het idee om zelf sensorische producten in te gaan kopen en te verkopen.

Vanuit haar professionele deskundigheid als ook vanuit haar ervaringen als moeder van 4 opgroeiende kinderen kan ze zowel in de keuze als in het gebruik van producten ouders deskundig adviseren. Dus aarzel niet en neem contact met Suzanne op als jouw kinderen hiermee te maken hebben. Ze denkt graag met je mee en geeft zeer deskundig advies!  Op haar website vind je ook veel interessante blogs en overige informatie.

Marcelle is de eigenaresse van 3 kleine draakjes. Een webshop met een gevarieerd aanbod jouw liefste draakjes! Vanuit haar affiniteit met bewust ouderschap heb ze ervoor gekozen om zoveel mogelijk met duurzame producten te werken. Zoveel mogelijk is daarom gekozen bij het vervaardigen van de collectie voor biologische stoffen (GOTS en/of oeko-tex) en hout. Behalve dat het duurzaam is, is de uitstraling ook erg mooi.

Bijna alles wat je in de webshop kan vinden wordt door Marcelle zelf handgemaakt of bewerkt. Wij zijn vooral mega enthousiast over de RockR. De RockR is een met de hand vervaardigd schommelmeubel die op diverse manieren gebruikt kan worden. Heel bijzonder: de RockR wordt door de partner en een goede vriend van Marcelle met de hand vervaardigd, waarbij zij met de neus boven op het gehele proces zit. Echt vakwerk met een perfecte afwerking dus!

Van accessoires om de outfit van je kleintje helemaal af te maken tot origineel speelgoed en nog veel meer: je vindt het bij Echt Ilona.

Dit vonden wij een erg origineel kraamkado: Het boekje Kletspraat. Dit is een zwart-wit uitsprakenboekje voor alle leuke en grappige uitspraken van het kindje. Het uitsprakenboekje heeft 52 pagina’s met leuke kaders waar je de uitspraken met de leeftijd van je kindje in kunt schrijven. Per pagina kun je één uitspraak kwijt. Dat is een cadeau wat ongetwijfeld echt gebruikt gaat worden!
Aangezien er in de shop zoveel leuks te vinden is kan je dit cadeau heel makkelijk uitbreiden met andere superleuke producten!