Web
Analytics

April doet wat hij wil. Wordt het ijzig koud of kunnen we stiekem al genieten van het voorjaar? Het koude weer zie je niet terug in onze favorieten, deze blijven vooral lente achtig, fris én zonnig!

Stip en Bloem is hét adres in de categorie gifts & lifestyle waar je instant vrolijk van wordt. Van stationery en tassen tot lunchboxen en thermosflessen. Als de voorjaarszon zich laat zien kunnen mijn kinderen niet wachten tot we gaan picknicken! Stip & Bloem heeft een ontzettend grote collectie koeltasjes, zo zit er altijd wel een geschikt exemplaar voor je tussen! Ideaal om je lunch in mee te nemen en deze zo lekker vers blijft. Alle koeltasjes zijn plat opvouwbaar en kunnen op een lage temperatuur in de wasmachine. Met de thermosflessen met kekke printjes neem jij je favoriete warme of koude drankje gewoon mee. Er zijn dessins voor zowel mannen als vrouwen, jongens en meisjes. De binnenkant is ook van metaal: dus geen plastic smaak. Wij zeggen: inpakken en wegwezen!

Sien en Co is dé hobbywinkel online voor kinderen die gek op knutselen zijn. Laat het weer het toch afweten deze april haal dan de gezelligheid naar binnen. Creatief bezig zijn zit eigenaresse Gea in het bloed. Als kind deed ze het al graag en nu ze er zelfs haar werk van heeft kunnen maken vind ze dat helemaal geweldig. Zij doet niets liever dan jou helpen om van die oersaaie regenachtige middag een knusse knutselmiddag voor jou en je kind te maken. Neem eens een kijkje op de website voor de stoerste knutselpakketten voor jongens en de hipste knutselpakketten voor meisjes. Heel handig verdeeld per leeftijdscategorie in diverse prijscategorieën.

Nieuw seizoen, nieuwe outfit. De leukste, schattigste en stoerste monochrome babykleding en kinderkleding shop je bij Monochrome and More gemakkelijk en online. Unieke bedrukte shirts en longsleeves en strijkapplicaties. Hand gemaakte baby leggings. Babyslofjes, slingers er is te veel om op te noemen. De monochrome stijl is favoriet maar er is veel meer mogelijk. Staat jou design er niet tussen? Mail je ideeën en ze gaan er met veel enthousiasme mee aan de slag.