Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Over mezelf. Ik heet Petra, ben 36 jaar en dit jaar 19 jaar samen met mijn man. Samen hebben we een zoontje (6) en een dochter (4) We wonen in een heel fijn huis aan een pleintje in Waalwijk. We zijn best wel buitenmensen dus dat pleintje is een groot succes.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Als bekenden mijn kleur mogen kiezen is dat paars. Maar op dit moment zie ik overal wel een mooie kleur in als je het maar goed combineerd. ik hou van de lente en de zomer. lekker buiten zijn! en dan s’avonds zo’n loom en voldaan gevoel, je huid helemaal rose van de zon. We zijn met goed weer ook veel op het water te vinden, lekker bootje varen en genieten. even niks.. Of picknicken met vrieden in de bossen!

Waar vinden we jou in het weekeind?

In de lente en zomermaanden vind je ons op een camping. We hebben onze eigen caravan bijna aan het water. Heerlijk elke weekend een vakantiegevoel en rustiger door het leven lopen. en vooral genieten.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

De camping zouden mijn kinder roepen. Ik ben op dit moment weer toe aan het ontdekken van ander plaatsen…

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

3 jaar geleden moesten we het balans terug krijgen in de dingen die belangrijk zijn in het leven: liefde, aandacht en zorg. Voor iedereen in het gezin. Een baan in loondienst voor mij was niet flexibel genoeg om terug in balans te komen. Op dat moment durfde ik het aan om mijn weg gestopte droom uit te spreken: voor mezelf te beginnen. Zelf tijd indelen en zijn waar ik moet zijn op dat moment. Het woordje Thuis in de naam heeft een dubbele betekenis.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Als interieurstyliste word ik echt gelukkig van het visualiseren. Dat was het enigste wat vast stond wat ik wilde doen. Daarom heen ben ik ga nadenken welke richting ik op wilde. En uiteindelijk is dat geworden tot wat het nu is. Interieuradvies geven op mijn manier. En dan voor particulieren. Daar zit een verhaal achter, een verhaal bij en een toekomst waar je het hart van een ander harder door kan laten kloppen. Mensen worden echt gelukkiger in een fijn huis.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Het afstylen van het plan. Dus de producten kopen en samen met de klant het huis afmaken. En dan nog veel later een eigen klusteam die de ontwerpen die ik bedenk ook uitvoeren bij de klant. (kan ook gewoon een opdracht zijn naar een ander bedrijf)

Wat shop jij zelf het liefst online?

Het laatste wat ik online heb gekocht is kleding voor mijn kinderen. Veder zijn het kleine producten of producten die ik al ken. Ik ga voor duren uitgaves nog altijd liever naar de winkel om het eerste te zien en dan te kopen.