Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Hoi hoi, ik ben Margreet, gelukkig getrouwd met Danny en moeder van drie echte apekoppen: Daan, Xem en Mees. Samen wonen wij met onze trouwe viervoeter in het prachtige dorpje Broekland (tussen Zwolle en Deventer). We wonen net buiten het dorp en genieten enorm van ons heerlijke uitzicht over de landerijen.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Je kunt me midden in de nacht wakker maken voor een heerlijk reep Tony’s of fudge van Jack Fudge. Daarnaast ben ik dol op de zee en het strand. Heerlijk met een wijntje in een strandtentje met mijn mannen om mij heen, heerlijk!!

Waar vinden we jou in het weekeind?

Langs de lijn op het voetbalveld of lekker thuis. Maar een heerlijk avondje met manlief of vrienden maken mijn weekend compleet.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Zeeland! Heerlijk op de camping, niets hoeven en alles kunnen doen. Een middag op het strand met een heerlijk fruitbiertje en spelende kinderen om mij heen. Ahhhh, wanneer gaan we!!

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

Ik ben heel graag lekker creatief bezig. Zelf kleding maken is begonnen als een hobby en nu uitgegroeid tot een echt bedrijf. Doordat er vraag was door andere moeders waar ik de leuke shirts voor mijn jongens vandaan had, heb ik besloten om de shirts ook voor anderen te maken en ze via Facebook te verkopen. Van het één kwam het ander.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Als echte jongensmoeder miste ik leuke jongenskleding in de winkels. Voor meisjes was er voldoende, maar voor de jongens was het allemaal een beetje saai. Door mijn eigen kleding te maken en te ontwerpen heb ik het antwoord op de vraag waar veel jongensmoeders tegenaan lopen . . . een kledingmerk speciaal voor jongens.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Ik zou heel graag extra accessoires toevoegen beanies, petjes, handschoenen, tassen.
En ik zou heeeeeeel graag mijn eigen schoenenlijn voor jongens opzetten.

Wat shop jij zelf het liefst online?

Kleding, electronica en natuurlijk fudge!