Web
Analytics

Wie zijn nou eigenlijk die dames van al onze leuke shops en blogs?
Wij kennen de dames als webshophoudster of als blogster, maar we willen graag meer van ze weten.
Daarom stelden wij ze een aantal vragen!

Vertel eens iets over jezelf, waar woon je, met wie woon je, hoe jong ben je.

Ik ben Birgit (37 jaar), getrouwd met Philip en mama van Sophie (ook wel bekend als mijn lieftallige assistente).
Ik ben geboren en getogen in Enschede en woon daar nog steeds met veel plezier. We hebben 2 katten als huisdier; een rode kater Mufasa en een schildpad meisje Rafiki. Ze zijn broer en zus en wonen sinds ze 7 weken waren bij ons. Half april worden ze alweer 6.

Naast webshopeigenaar ben ik ook juf op een basisschool.

Waar hou je van? Kleuren, eten, seizoenen, dieren, you name it!

Ik ben gek op de kleur roze en verzot op chocola (zolang het maar niet vloeibaar is).
In de dierentuin vermaak ik mij rustig een paar uur bij de olifanten, mijn lievelingsdieren. Ook de andere dieren vind ik leuk om naar te kijken, maar ik geniet het meest van de interactie tussen de grote en kleine olifanten.
Haken en naaien zijn 2 dingen die ik graag doe, maar waar ik eigenlijk te weinig tijd voor maak. Ook lezen vind ik heerlijk maar komt er al tijden niet van.

Waar vinden we jou in het weekeind?

Op vrije dagen lig ik het liefst heel lang in bed! Ik word graag rustig wakker met een kopje koffie.
Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met mijn dochter. We hebben een tijd frobel-zondag gehad. Die moeten we maar weer in ere gaan herstellen! Verder gaan we regelmatig in het weekend naar mijn schoonouders. Zij wonen bij Wildlands om de hoek dus daar zijn we ook vaak te vinden. Bij lekker zomers weer pak ik graag een terrasje of ga ik lekker in het bos picknicken met mijn dochter.

Wat is jouw favoriete vakantiebestemming?

Ik ben op huwelijksreis naar Schotland geweest. Wat een prachtig land! Ruwe natuur, prachtige landschappen en heerlijk eten!
Zeeland heeft mijn hart ook gestolen. Ik ben gek op de zee en loop graag bij de ondergaande zon op blote voeten door het water.
Verder staan Londen en Parijs hoog op mijn ‘wil ik met mijn dochter naartoe’ lijstje. Beide steden heb ik met Philip bezocht en ik kan niet wachten om er weer naartoe te gaan maar dan als gezin.
Als laatste hoop ik heel erg een keer naar Mexico en Afrika te gaan. Mexico vanwege de natuur en het eten, Afrika vanwege de Big Five. Ik hoop ooit olifanten in het wild te zien.

 Waarom ben jij jouw bedrijf begonnen?

Ik kreeg in 2014 voor mijn verjaardag een plotter (snijmachine) van mijn schoonouders. Daar ging ik mega fanatiek mee aan het oefenen en ik maakte de prachtigste strijkapplicaties en stickers. Aangezien mijn dochter al snel geen saaie shirtjes meer had, en vriendinnen verzoekjes door gingen geven, was het idee voor een webshop geboren. Half oktober 2014 opende Made by Bir! haar virtuele deuren.

Waarom verkoop je wat je verkoopt?

Al mijn producten maak ik met liefde zelf of deels zelf. Hier is ook de naam van mijn bedrijf uit voortgekomen; Made by Bir!
Ik maak voornamelijk producten die ik zelf zou gebruiken / zelf gebruik, of die ik zelf cadeau zou geven.

Wat zou je nog graag aan je assortiment toevoegen?

Ik zou graag een eigen stationery lijn willen ontwerpen; notebooks, notitieblokjes, schriften, stickers en kaarten. Ik ben dol op notebooks en verzamel ze ook. Daarom lijkt het me zo gaaf om er zelf 1 te ontwerpen. Concrete plannen heb ik nog niet, maar al wel wat ideetjes.
Verder zou ik graag meer baby producten toe willen voegen. Ik heb de stof er al voor in huis, nu nog de tijd om er mee aan de slag te gaan.

Wat shop jij zelf het liefst online?

Ik shop de meeste kleding voor mijn dochter en mijzelf online.
Daarnaast kijk ik iets te vaak bij verschillende stoffenzaken dan goed is voor mijn portemonnee…
Stationery is ook altijd leuk om te bekijken, en te shoppen!